Nu ignora semnele pe care ti le arata rotile de motocultor in timp!

roti motocultor

Motocultorul este un utilaj foarte valoros, prezent in “arsenalul” oricarui gospodar serios. Indiferent de amploarea sarcinii, motocultorul indeplineste rapid orice munca agricola, fiind un utilaj peste masura de versatil si folositor. Cu toate acestea, pentru a beneficia de performante maxime, vei avea nevoie ca toate piesele motocultorului sa fie in stare buna de functionare. Astfel, randamentul tau va fi unul maxim, iar incidenta defectiunilor va fi una scazuta.

Dintre toate piesele, poate ca cele mai solicitate sunt rotile de motocultor. Acestea asigura contactul cu solul, atat in timpul lucrului propriu-zis, cat si pe perioada deplasarii de la locul de depozitare si inapoi. Fiind unica suprafata de rulare a utilajului, devine cruciala verificarea si schimbarea acestor piese cu noi roti motocultor de calitate.

Asadar, oricand ai nevoie de noi piese pentru motoutilajul de care dispui, magazinul online www.generalmotor.ro iti vine in ajutor cu zeci de modele de accesorii si piese de cea mai buna calitate, originale sau perfect compatibile cu modelul pe care il detii. Mai mult, preturile sunt foarte competitive, iar oferta generoasa cu siguranta nu te va dezamagi! Asigura-te, deci, ca iti achizitionezi din timp produsele de care ai nevoie, pentru a intampina noul sezon agricol echipat cu toate cele necesare!

Gospodarii si cei care lucreaza in domeniul agricol cunosc pe indelete importanta mentinerii unui sol sanatos. Acesta detine un rol de baza in cresterea productivitatii si in mentinerea sanatatii plantelor cultivate. Tocmai din acest motiv, motocultorul este o unealta de mare folos, care asigura aerisirea solului, oferind conditiile ideale pentru dezvoltarea culturilor.

Cu toate acestea, dupa sezonul rece, pamantul inca inghetat poate oferi adevarate provocari, care solicita motoutilajul, precum si rotile de motocultor. Este indicat, pentru a nu compromite o perioada lunga de lucru, sa ai mereu la indemana o pereche de rezerva, pe care sa o poti schimba rapid, pentru a preveni orice fel de neplaceri.

Din aceeasi categorie de utilaje face parte si motosapa, o unealta foarte folositoare, redusa ca dimensiuni in comparatie cu motocultorul, dar care functioneaza pe baza aceluiasi principiu. La fel ca “fratele” mai mare, deplasarea motosapei se face tot cu ajutorul rotilor, existand modele cu una, doua sau trei roti. In oferta magazinului online www.generalmotor.ro poti intalni o gama variata de modele de roti de motocultor sau motosapa, cu rulment atasat sau nu, precum si roti pentru carucioare, roabe si alte unelte agricole.

In mare, exista trei modele diferite de motocultoare sau motosape, in functie de pozitia in care este montat plugul sau freza pentru sapat. Astfel, modelele cu plug situat anterior, desi sunt mai usoare, necesita mai mult efort pentru impingerea si directionarea utilajului. Cele cu plug situat dedesubtul motorului detin un avantaj: greutatea utilajului este folosita pentru a sapa mai usor, astfel ca efortul depus este redus susbtantial.

Al treilea tip de model, cel cu plug in spate, are o putere mai mare de sapare si poate fi echipat cu multe accesorii, precum cel pentru semanat sau chiar pentru a forma baloti! Asemanarea dintre modelele descrise mai sus este ca toate folosesc roti de motocultor, de diverse marimi, pentru a facilita deplasarea motoutilajului pe terenul arabil.

Schimbarea rotilor este foarte rapida, fara a da batai de cap gospodarilor. Vei necesita cateva instrumente de baza pentru inlocuirea acestora, precum chei sau surubelnite. Asadar, fii mereu pregatit si achizitioneaza-ti din timp roti motocultor de la generalmotor.ro, magazinul online numarul 1 in Romania in materie de piese, accesorii si motoutilaje!