Motivele principale pentru care sa alegi tigla metalica Bilka pentru acoperis

Se apropie sezonul amenajarilor interioare si exterioare. Daca ti-ai stabilit drept obiectiv ca in primavara anului 2021 sa-ti schimbi acoperisul, acest articol ti se potriveste de minune. Informatiile despre tigla metalica Bilka sunt potrivite si pentru cei care intentioneaza sa-si construiasca o casa in viitorul apropiat.

Primul pas in cele mai multe dintre cazuri este stabilirea bugetului. O sa vorbim strict despre solutiile pentru acoperis, pentru restul suntem siguri ca ati gasit deja o multime de informatii si preturi. Tigla metalica de la Bilka este o invelitoare care are un raport calitate-pret greu de combatut.

Stim cu totii ca materialele bune sunt recomandate si destul de populare in piata. Ei bine, tigla metalica Bilka este cea mai populara invelitoare, iar acest lucru nu este deloc de mirare tinand cont de avantajele pe care le ofera.

Cum sa alegi cea mai buna invelitoare pentru acoperis?

Trebuie sa tii cont de mai multe detalii atunci cand cauti o invelitoare potrivita pentru locuinta ta. Toate criteriile prezentate in urmatoarele randuri trebuie sa fie adaptate nevoilor voastre.

  • Invelitoarea trebuie sa fie durabila.
  • In functie de zona in care aveti locuinta trebuie sa alegeti o invelitoare de grosime potrivita.
  • Structura acoperisului trebuie sa fie compatibila cu tipul de tigla ales.
  • Montajul invelitoarei trebuie sa fie cat mai simplu.
  • Avand rol de protectie, invelitoarea trebuie sa fie cat mai rezistenta la socuri.

5 motive pentru care sa alegi tigla metalica Bilka pentru acoperisul casei tale

  • Tigla metalica de la Bilka are o durata de viata care se masoara in decenii

O casa care este acoperita cu tigla metalica de la Bilka este in deplina siguranta. Aceasta invelitoare este durabila si poate proteja o locuinta impotriva tuturor fenomenelor meteo des intalnite in tara noastra. Bilka ofera si o multime de garantii pentru culoare, durabilitate si coroziune.

  • Invelitoarea are o greutate mica

De ce este greutatea redusa un punct forte? Pentru ca este mai usor de montat si pentru ca nu pune foarte multa presiune pe structura de rezistenta. Asta inseamna ca greutatea invelitorii nu va pune presiune pe structura cladirii si nu vor aparea fisuri care sa afecteze integritatea acesteia.

  • Tigla metalica este usor de montat

Cu toate acestea, nu incercati sa economisiti din pretul alocat montajului cu o echipa de neprofesionisti. Apelati doar la specialisti atunci cand construiti propria locuinta. Asigurati-va ca echipa cu care lucrati a mai montat tigla metalica si ca nu vor afecta materialele in timpul lucrarilor.

  • Este rezistenta la foc

Spre deosebire de alte tipuri de invelitori, tigla metalica este rezistenta la foc. Acest aspect reprezinta un avantaj pentru ca vara temperaturile de pe locuinta pot atinge cote foarte mari.

  • Poate fi montata peste acoperisul existent

Bineinteles, depinde ce tip de invelitoare foloseati pana in acest moment. Tabla obisnuita va fi batuta, iar peste aceasta va fi montata tigla metalica. Acest lucru va ajuta sa economisiti bani si sa nu mai pierdeti atat de mult timp cu scoaterea acoperisului vechi.

Motivele pe care le vom prezenta sunt in legatura directa cu criteriile prezentate anterior. Discutati cu cat mai multi specialisti inainte de a lua o decizie finala si nu faceti compromisuri. Acoperisul are un rol esential, nu alegeti materialele de proasta calitate doar pentru a economisi bani.