Raspunsuri la cele mai frecvente 5 intrebari despre fisa medicala pentru permis

Cei care vor sa conduca un autovehicul au nevoie de fisa pentru permisul auto, un certificat medical care poate fi eliberat doar de catre o institutie autorizata in domeniu. Acest act poate fi obtinut in urma unei consultatii medicale si dovedeste ca esti apt, din punct de vedere fizic si psihic, pentru a fi sofer.

Cu toate acestea, dupa cum stii, legislatia se schimba constant, motiv pentru care viitorii soferi sunt adesea derutati de regulile pe care trebuie sa le respecte pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto.

Din acest motiv, specialistii clinicii Standard Med ti-au pregatit o lista cu raspunsuri la cele mai comune intrebari referitoare la fisa medicala pentru permis. Consulta lista de mai jos si descopera tot ce trebuie sa stii despre documentul de care are nevoie orice sofer!

1. Care este pretul fisei medicale?

La Standard Med, ai parte de cel mai bun raport calitate-pret pentru certificatul medical pentru permis auto. In aceasta perioada, nu vei plati decat 125 de lei pentru documentul respectiv. In plus, beneficiezi de o reducere de 20 de Lei din pretul de lista la orice alta consultatie efectuata in cadrul clinicii.

2. Cat dureaza pana obtii fisa?

Efectuarea analizelor si primirea fisei medicale dureaza doar o ora. In cazul in care timpul de asteptare depaseste 60 de minute, tu primesti inapoi 50% din suma platita.

3. Care sunt investigatiile care trebuie realizate?

Investigatiile de care ai nevoie pentru a obtine fisa medicala pentru permis sunt: medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie sau chirurgie, neurologie, psihiatrie. Datorita prezentei concomitente in clinica a medicilor de la toate cele 6 specialitati, la Standard Med, toate investigatiile se efectueaza in aceeasi zi, pe parcursul unei singure ore.

4. Cum te programezi?

Pentru a te programa, este suficient sa accesezi platforma online a clinicii Standard Med https://www.fisamedicala.info/. Aici vei gasi formularul pentru programari, doua numere de telefon si o adresa de e-mail – poti utiliza oricare dintre aceste surse pentru a stabili o programare.

Pentru eliberarea fisei auto, clinica iti sta la dispozitie in zilele de miercuri si vineri pana la ora 12:30, dar si in zilele de luni, marti si joi, in intervalul orar 14.15 – 18.30 (ultima programare).

5. Care sunt actele de care ai nevoie?

Fisa medicala pentru permis nu poate fi eliberata daca pacientul nu are asupra lui unul dintre urmatoarele documente: buletinul (in original) si adeverinta de la medicul de familie care dovedeste ca nu sufera de boli clinice.

De asemenea, daca este cazul, pacientul trebuie sa prezinte si urmatoarele: fisa de scolarizare, ochelarii de vedere si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog (doar pentru cei care sufera de diabet de tip 1).

Mai multe informatii despre fisa medicala pentru permis

Nu ai gasit raspunsul pe care il cautai in lista de mai sus? Nicio problema! Acceseaza platforma online a clinicii fisamedicala.info, unde vei descoperi toate informatiile de care ai nevoie pentru a parcurge aceasta etapa cu succes. In plus, ai optiunea de a apela telefonic clinica sau de a trimite un e-mail pentru a afla exact ceea ce te intereseaza.

Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Standard Med si te vei bucura de o experienta de calitate, care te va aduce cu un pas mai aproape de visul tau de a deveni sofer!