De ce sa utilizam o cuvertura de pat?

In aricolul de azi o sa vorbim despre importanta utilizarii unei cuverturi de pat , de ce ar trebui sa utilizam o cuvertura de pat chiar daca aranjatul patului cu ea ne rezerva cateva momente din timpul nostru.

Am vazut foarte putine persoane care au in dormitor o cuvertuta de pat, si cand le-am intrebat de ce nu folosesc, bineinteles persoane apropiate mie, cu care sa imi permit sa am aceste discutii, raspunsul a fost unul simplu “din comoditate”.

Eu una folosesc cuverturi de pat, ba mai mult am si una preferata pe care am achizitionat-o de pe un site online, iar locul 1 i l-am oferit astfel, unei cuverturi matlasate care ofera un aer boem, dar si foarte mult stil dormitorului.

Am decis sa folosesc aceste cuverturi deoarece imi plac si mi se pare ca ele completeaza perfect dormitorul.

Daca nu pun cuvertura peste lenjeria de pat mi se pare ca dormitorul meu nu este aranjat, este ca si cum as pleca pe strada fara sacou, sau palton pe mine in sezonul rece.

In al doilea rand daca aleg mai multe cuverturi si le schimb periodic, le pot asorta cu draperiile sau cu covoarele si astfel am impresia ca dau un nou ton dormitorului, nu ma plictisesc de decor deoarece el este mereu schimbat.

Totodata un alt motiv pentru care utilizez si voi utiliza mereu cuverturi de pat este ca ele pastreaza calitatea unei lenejerii de patpentru mult mai mult timp, lenjeria de pat fiind mereu acoperita va fi protejata de cuvertura.