De ce ai nevoie de un vestiar metalic compartimentat pentru restaurantul tau?

Desi ideea de a conduce un restaurant suna placut in urechile celor mai multi oameni, aceasta afacere nu este una usoara. In mod contrar, angajatii isi desfasoara activitatile in conditii de lucru dificile, fiind important sa se miste repede si sa serveasca clientii la timp.

Drept urmare, un spatiu de depozitare pentru uniformele de lucru si bunuri personale reprezinta o necesitate. Achizitionand un vestiar metalic de la Office Class le poti asigura mai mult confort, ajutandu-i in acelasi timp sa se simta in siguranta. Iata motivele pentru care sa apelezi la aceasta solutie!


Produsul poate fi amplasat in orice incapere
Modelele compartimentate de vestiar metalic au adesea 2 usi, fiind caracterizate de un separator pentru hainele curate si cele murdare. Un model clasic este P2FFC, care are dimensiunile de 1000x500x1800 mm si vine la pachet cu suport integrat. Acest produs are culoarea gri si constructia metalica solida, iar tabla de otel din exterior este de calitatea I si cu o grosime de 0,7 mm.

Picioarele de 100 de mm permit curatarea spatiului inferior intr-un mod mai simplu, in timp ce vopseaua ignifuga asigura protectie la contactul cu focul sau in cazul unui incendiu. In interior vestiarul dispune de o polita speciala pentru incaltaminte, amplasata mai jos de umerase. De asemenea, in partea superioara exista inca o zona pentru ghiozdan sau geanta.


Masurile de siguranta sunt imbunatatite
Un vestiar metalic cu picioare si doua usi dispune de un sistem de inchidere clasic, alcatuit dintr-un butuc cilindru cu doua chei. La acesta se poate atasa un maner prevazut cu gaura pentru lacat, precum si un maner antiefractie sau cu inchiderea din doua miscari. O alta optiune este sa folosesti un sistem de inchidere prin cifru, electronic sau mecanic, in 3 puncte sau cu moneda.

In cazul in care apar situatii neprevazute, cheia Master iti ofera posibilitatea de a deschide toate usile. Balamalele interne sunt antiefractie, avand perimetrul frontal rotunjit si cu raza de 6mm. Cum ramane cu nervurile longitudinale amplasate pe laterale? Acestea au o rezistenta sporita, usile dublu ranforsate fiind dotate cu fante de aerisire in partea inferioara si cea superioara.

Vopseaua acrilica pe un vestiar metalic prezinta o rezistenta ridicata la coroziune, conform normelor A.S.T.M.B. 117.64 cu revizuiri. Aceasta dispune de tratament anticoroziv, evitandu-se astfel rugina. Produsul vine la pachet in stare complet asamblata si are garantia valabila timp de 24 de luni. Drept urmare, nu mai este nevoie sa angajezi o persoana avizata pentru montaj. In schimb, procedura este efectuata din fabrica, iar tu poti economisi timp.


Preturile sunt accesibile
Un vestiar metalic de calitate costa 1 236,99 lei cu TVA, fiind aplicata o reducere de 192,18 lei. In situatia in care iti doresti un model mai scump, ai posibilitatea de a-i adauga o bancuta, precum si soclu sau acoperis inclinat. O alta varianta este sa vopsesti usile intr-o nuanta de portocaliu, rosu, albastru sau verde.

Daca iti doresti sa achizitionezi mai multe produse in acelasi timp si nu dispui de suficient buget, poti face asta prin sistemul de plata in rate fara dobanda. Procesul are loc prin intermediul unui card de credit, asociat cu bancile acceptate din program. Alege un magazin online de birotica si papetarie pentru a putea gasi modelul potrivit si dispui de livrare gratuita direct la usa biroului!