Cum se realizeaza igienizarea unui dozator de apa?

igienizare dozator apa

Exista nenumarate beneficii asociate cu utilizarea unui dozator, insa, pentru a te bucura de acestea cum se cuvine, este important sa realizezi corect si regulat igienizarea unui astfel de aparat.

Printre beneficiile asociate cu utilizarea unui dozator de apa se numara si faptul ca ramai hidratat pe tot parcursul zilei, aspect care joaca un rol esential pentru obtinerea unui stil de viata sanatos. De asemenea, atunci cand consumi cantitatea de apa recomandata zilnic, ai grija de silueta ta si previi o serie de afectiuni serioase.

Consuma apa de calitate!

Inainte de a descoperi care este metoda adecvata de a curata un astfel de dispozitiv, este important sa te asiguri ca bei doar apa de calitate superioara, cum este cea oferita de H2On.ro, un brand 100% autohton. Disponibila in bidoane de 19 litri, apa H2On beneficiaza de certificarea oferita de International Taste Institute, pe care a primit-o timp de trei ani consecutivi.

Dincolo de apa de calitate, aici vei descoperi modele performante de dozator apa, dar si cele mai bune sortimente de cafea si ceaiuri de la Julius Meinl, illy si LavAzza. In plus, ai parte de promotii, oferte si reduceri la produsele tale preferate.

Livrarea se va face in aceeasi in care ai efectuat comanda prin flota proprie de masini H2On. De asemenea, ai la dispozitie un serviciu de mentenanta, precum si o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand doresti.

Cat de des trebuie curatat dozatorul?

In cazul in care detii deja un dozator de apa, este important sa stii ca acesta trebuie curatat in mod regulat. Daca dispozitivul este folosit zilnic, recomandarea este sa realizezi igiena de fiecare data cand schimbi bidonul de apa.

Explicatia consta in faptul ca exista foarte multe maini si sticle de apa care intra in contact cu robinetii de apa ai dozatorului, ceea ce implica faptul ca acesta aduna extrem de multi germeni si bacterii.

Cum procedezi pentru a curata un dozator de apa?

Pentru a realiza operatiunea de curatare a dozatorului, incepi prin a deconta dispozitivul de la sursa de curent. Dupa aceea, scoti bidonul de apa, pe care il vei goli. In cazul in care alegi sa colaborezi cu H2On, trebuie sa stii ca bidoanele sunt oferite in custodie, ceea ce inseamna ca acestea trebuie returnate catre H2On dupa ce au fost folosite.

Asigura-te ca inlocuiesti bidoanele imediat ce acestea au fost consumate. Astfel, eviti situatia in care dozatorul acumuleaza praf sau cea in care diferite bacterii patrund in interiorul acestuia. De asemenea, de fiecare data cand desigilezi bidonul, este important sa te asiguri ca partea care intra in contact cu dispozitivul a fost curatata corespunzator.

In ceea ce priveste curatarea exterioara, se recomanda efectuarea acesteia saptamanal. Din acest punct de vedere, este important ca dispozitivul sa fie amplasat intr-un loc in care igienizarea sa este simpla si unde este ferit de razele directe ale soarelui.

Nu in ultimul rand, nu uita de igienizarea profesionala, care trebuie efectuata regulat de catre profesionisti. Este important sa te asiguri ca ai un dozator de apa care este curatat in mod constant, prin urmare e indicat sa apelezi la specialisti atunci cand ai nevoie. H2On iti ofera servicii de igienizare dozator, la care este recomandat sa apelezi anual. Doar astfel, vei putea profita la maximum de dispozitivul ales.