Cum sa alegi un vaporizator potrivit in cunostinta de cauza?

Vapatul reprezinta una dintre metodele inovatoare pentru a consuma tutun sau amestecuri de plante fara a le arde. Prin urmare, gratie beneficiilor aduse, multe persoane sunt tentate sa incerce un vaporizator sau sa il schimbe pe cel actual cu un model mai performant. Indiferent de situatie, iata cateva considerente pe care trebuie sa le iei in calcul la achizitionarea unui astfel de produs!

In primul rand, este important sa ai in vedere tipul de material pe care doresti sa il vapezi. Exista multe modele de vaporizatoare, potrivite atat pentru amestecuri de plante uscate, cat si pentru uleiuri sau concentrate, precum uleiul CBD. Dupa ce te-ai hotarat asupra acestui aspect, va trebui sa determini daca ti se potriveste un model desktop sau unul portabil. Iata ce intrebari trebuie sa iti adresezi inainte de achizitionare:

  • Cat de des voi folosi noul dispozitiv pentru fumat?
  • Unde prefer sa il folosesc: acasa sau in public?
  • Cat de discret trebuie sa fie?
  • Il voi folosi singur sau impreuna cu un grup de prieteni?

In functie de raspunsurile la aceste intrebari, vei determina mult mai usor care este cel mai potrivit model pentru tine. Spre exemplu, daca preferi sa folosesti acest dispozitiv in confortul propriei locuinte, opteaza pentru un model desktop. Daca vapezi des, timp de mai multe ore, fara a trebui sa te intrerupi sau preferi sa faci acest lucru in compania prietenilor, alege un model cu capacitate mare, ce poate sustine o cantitate ridicata de plante/ulei.

In schimb, daca ai ca prioritate discretia, alege un model portabil, usor de transportat, de dimensiuni reduse, care insa produce mai putini vapori.

Prin urmare, pentru a putea decide mai usor, iti prezentam trei tipuri de vaporizator, potrivite oricarei ocazii:

Vaporizator PAX 2

Este un model portabil deosebit de versatil, fabricat din aluminiu rezistent. Poate fi folosit atat pentru vaparea amestecurilor de plante, cat si pentru concentrate. Designul sau elegant si aspectul de gadget al agentului 007 te va atrage indata.

Este un dispozitiv incredibil de performant pentru dimensiunile sale, iar intreg circuitul de vapori este construit din componente de grad medical. Vine certificat cu o garantie de 10 ani, avand o baterie puternica, fiind capabil sa produca vapori la doar 22 de secunde de la activare! Mai mult, pe site-ul legalizeit.ro il poti achizitiona acum cu o reducere de 11%!

Vaporizator Storz & Bickel Mighty

Desi pare voluminos, cel putin in comparatie cu modelul de mai sus, produsul portabil de ultima generatie este usor de transportat (are doar 230 de grame) si este prevazut cu display LED. Cu toate acestea, el beneficiaza de tehnologie de ultima ora, fiind capabil sa produca vapori consistenti. Vine insotit de o gama completa de accesorii, precum si de o garantie de doi ani!

Vaporizator Storz & Bickel Volcano Hybrid

Dupa modelele anterioare, Volcano classic si Volcano Digit, Storz & Bickel vine cu un nou model pe piata, care insumeaza avantajele generatiilor precedente. Avand un grad ridicat de siguranta si o eficienta mare, produsul de tip desktop este o alegere potrivita pentru serile alaturi de prieteni. In plus, seria “Volcano” este deja un etalon in industria vaporizatoarelor, cunoscuta pentru calitatile impresionante, dar si pentru designul conic specific. Profita de reducerea de pret de 11% in aceasta perioada la Legalizeit si bucura-te de avantajele oferite de un astfel de dispozitiv pentru fumat!