Cum îți satisfaci nevoia constantă de bani?

Cum îți satisfaci nevoia constantă de bani?

Pentru mulți dintre noi, banii reprezintă fericire. De ce? Pentru că te propulsează într-o lume în care își permiți orice, fără să tânjești după lucruri materiale. O stare financiară bună îți oferă confortul de care ai nevoie pentru a te declara mulțumit și împlinit. Oamenii cu bani obișnuiesc să facă acest lucru, însă când nu-ți mai lipsește nimic, ce te motivează să lupți în continuare și să nu te plafonezi?

Există și teoria potrivit căreia oamenii cu bani nu ating fericirea. Sincer, nici oamenii săraci nu par prea fericiți, în ciuda acestor comparații mai mult sau mai puțin justificate. Inconștient vorbind, confortul ne oferă o stare de bine, însă nu putem asocia cei doi termeni ca fiind unul și același. Fericirea înseamnă echilibru, iar pentru a menține această stare de împlinire trebuie să te asiguri că ai toate ingredientele la îndemână.

Pentru a descrie fericirea, ne putem gândi la relația de simbioză dintre două specii. Nu putem fi fericiți fără bani, pentru că acel minim de confort este esențial, însă nu putem menține starea de fericire dacă nu mai sunt lucruri pentru care să lupți. Banii, emoțiile și socializarea ne oferă echilibrul de care avem nevoie pentru a atinge cel mai înalt grad de împlinire.

Există numeroase site-uri care explică în profunzime legătura dintre partea financiară și cea sentimentală, astfel că nu trebuie să vă faceți griji dacă balanța este înclinată. Atât timp cât există greutăți în ambele părți și mecanismul este pus în funcțiune, echilibrul există. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre domeniul economic, accesați thebiz.ro. Există o serie de interviuri din care putem învăța multe.