Cum depozitati cel mai bine jucariile celui mic?

Daca aveti copii, probabil ca aveti si o casa plina cu jucarii si poate deveni uneori greu sa tineti casa curata. Cu siguranta nu va puteti abtine sa cumparati uneori cate o jucarie noua celui mic. Numarul de jucarii are tendinta asadar de a creste din ce in ce mai mult pana in momentul in care camera copilului este plina cu jucarii si ajungeti sa va impiedicati chiar de jucariile din casa. Cei mai multi dintre copii obinsuiesc sa se joace doar in locurile unde si adultii isi petrec timpul, de aceea e posibil sa aveti jucarii peste tot prin casa.

Este placut sa stiti ca il aveti pe cel mic in preajma, dar va trebui sa tineti cont si de un spatiu de depozitare potrivit pentru jucariile sale. Daca nu veti avea un astfel de spatiu, e posibil ca toata sufrageria voastra sa se transforme intr-un depozit de jucarii. Este o idee buna sa dedicati un anumit loc de exemplu in sufragerie, celui mic si anume sa creati un spatiu ideal de joaca pentru el. Daca sunteti adeptii unui stil mai minimalist, e posibil sa vi se para ca locul de joaca al celui mic nu se va potrivi cu acest stil. Cu toate acestea, daca tineti cont sa realizati o buna compartimentare a jucariilor, veti putea sa va bucurati de acest stil.

Nu este atat de greu sa creati un mini-univers al copilului cu un mobilier de depozitare. Locul de joaca al copilului poate fi format asadar dintr-un cos pentru jucarii puse intr-un colt de camera. Puteti ordona jucariile si le puteti depozita chiar si in niste cutii de plastic sau chiar diverse cosuri de depozitare. Mai puteti dedica si o anumita piesa de mobilier speciala in care cel mic sa-si poata pune jucariile. O etajera si niste cutii de plastic in care cel mic sa-si puna jucariile este o idee de avut in vedere. Daca preferati, cel mic isi va putea pune jucariile chiar direct pe rafturi. Aceasta varianta de depozitare direct pe rafturi este una destul de usoara si cu siguranta va fi si pe placul celui mic.

Atunci cand copilul nu se va juca, veti putea pune jucariile cu usurinta pe un anumit raft, astfel incat sa nu dati peste ele prin casa. O alta idee buna este sa va creati un bufet colorat, acesta fiind o solutie foarte buna de avut in vedere.