Care este dimensiunea ideala a unei table magnetice?

tabla magnetica
tabla magnetica

O tabla magnetica este un instrument utilizat adesea de companii in timpul sedintelor sau al prezentarilor. Aceasta pune la dispozitie o suprafata pe care se pot scrie informatiii, existand posibilitatea de a se atasa fotografii sau alte materiale aditionale. Totusi, fiecare model disponibil in oferta Office Class este construit in mod diferit. Iata care este dimensiunea potrivita, in functie de fiecare situatie!

1. Whiteboard magnetic 30×40 cm Classic Memoboards

Principalul avantaj al acestui produs este pretul de achizitie. Modelul de 30x40cm Classic Memoboards costa doar 61,65 lei, fiind accesibil pentru orice persoana. Cadrul din aluminiu este unul anodizat, iar in tavita se pot atasa restul accesoriilor.

Suprafata exterioara lacuita a fost tratata special pentru a rezista la actiunea acizilor si la zgarieturi. In plus, aceasta tabla magnetica poate fi montata atat pe vertical, cat si pe orizontal. Desi nu se afla in stare asamblata, kitul de montaj este inclus in pachet si totul vine ambalat in folie pentru protectie, ceea ce asigura protectie pe tot parcursul livrarii.

2. Table magnetice 100 x 150 cm SMIT

Spre deosebire de primul model, acesta este fabricat din sticla consolidata. Spatele acoperit asigura lizibilitate si poate fi montat pe un perete de orice culoare. Design-ul este unul profesional si se integreaza perfect in orice birou sau spatiu de lucru modern.

Garantia oferita pentru tablele din sticla este valabila timp de 3 ani de zile si acopera defectele aparute la suprafata de scriere. Perioada de utilizare la o asemenea tabla magnetica poate fi prelungita si printr-o ingrijire corespunzatoare.

Asigura-te ca nu folosesti niciodata un marker permanent si sterge notitele doar cu un burete creat special pentru aceeasi suprafata. Pretul de achizitie la acest model este de 1979,68 lei, existand posibilitatea de a se efectua plata in 3 rate fara dobanda. Procesul are loc prin intermediul sistemului “3-D Secure” si este necesar un card de credit, de la una dintre bancile agreate de catre magazin.

3. Table magnetice 400×120 cm Office

Aceste table au grosimea de 0,255 mm si sunt emailate cu glazura ceramica. O caracteristica unica la ele este rezistenta la socurile punctuale. De asemenea, modelele din aceeasi categorie sunt realizate in asa fel incat sa nu ramana deteriorate usor de la zgarieturi.

Din acelasi motiv, termenul de exploatare la o astfel de tabla magnetica ajunge pana la 25 de ani. Suprafata din spate este acoperita cu folie zincata, iar formatul este monobloc. Pe langa asta, fixarea are loc cu ajutorul a 2 urechiuse care se agata.

4. Table magnetice 100×200 cm cu suprafata dubla SMIT

Dupa cum sugereaza si denumirea, tablele SMIT duble dispun de 2 suprafete de scriere. Datorita acestui avantaj, se pot atasa mai multi magneti intr-un timp mai scurt. Dispozitivul rotativ permite fixarea la 360 de grade, formandu-se o vizibilitate clara din orice unghi. Pretul pentru acest produs este de 4 144,63 lei, iar garantia oferita ramane valabila timp de 25 de ani.

De unde sa achizitionezi table magnetice?

Tabla magnetica a devenit o necesitate in orice firma, deoarece angajatii nu dispun de suficient timp pentru a citi rapoarte sau pentru a parcurge documente. In schimb, acestia prefera sa li se prezinte direct obiectivele si planul concret pentru a se ajunge la ele. La un magazin online de birotica si papetarie dispui de table magnetice de toate dimensiunile!