Bijuterii cu si de poveste | ilisio.ro

Bijuteriile au fost intotdeauna apanajul feminitatii, pe care o completeaza si o pun in lumina.

Cu ele nu dai gres oferindu-le, indiferent de prilej, pentru ca nu exista doamna sau domnisoara care, oricare ar fi stilul adoptat, sa nu isi accesoriseze tinuta cu astfel de produse. Si aceasta pentru ca acum bijuteriile nu mai inseamna exclusiv metale pretioase si eleganta, pentru ca trendul handmade a extins paleta posibilitatilor la infinit. 

Varietatea optiunilor te poate coplesi la prima vedere. Metal, lemn, piele, materiale textile diverse, pietre semipretioase ilisio.ro , cristale, elemente cusute si cate si mai cate variante care sa raspunda punctual dorintelor tale. Deja nu mai conteaza daca adopti un stil vestimentar mai sport sau daca iti plac bijuteriile masive sau discrete, nu se pune problema ce vei gasi, ci ce vei alege. 

Bijuteriile handmade sunt expresia diversitatii umane, nu doar cea a varietatii estetice. Pentru ca ele vorbesc direct despre cei care a caror imaginatie le-a plasmuit, despre cum vad ei lumea si cum incearca sa o faca mai frumoasa. Aceste accesorii sunt mai mult decat cercei, pandantive, bratari sau inele. Sunt povesti simbolice despre pasiune si dorinta de exprimare a unor oameni care, de cele mai multe ori, fac cu totul altceva in viata de zi cu zi, refugiindu-se in migala unor astfel de fantezii intrupate pentru ca in ele gasesc in sfarsit o cale de exprimare autentica.

Daca iti lasi ragazul, bijuteriile handmade iti vorbesc. Vechi sau noi, ele sunt picurate cu dragoste, pentru ca ies din mainile cuiva care le munceste la modul cel mai personal cu putinta. Faptul ca nu sunt doua la fel este o dovada in plus a caracterului lor puternic individual, care le confera si mai multa valoare. 

Ar fi pacat sa ratezi atatea povesti, gandind ca bijuterii handmade poarta doar  persoanele cu o aplecare spre stilul hippie-boem. Poate ca la un moment dat asa a fost, insa prezentul, in care si-au gasit loc bratari impletite din piele, cercei punk cu piese din vechile ceasornice de buzunar si comorile colorate din spuma fimo, apartine in aceeasi masura tuturor, fie ca purtam adidasi sau sandale cu toc. 

Sunt multe locuri unde poti cauta si gasi astfel de podoabe, insa mediul online si targurile de profil sunt nucleele unde problema nu e sa gasesti ceva care sa iti placa, ci sa alegi din multitudinea de optiuni. Citeste despre artist si povestea pe care a ales sa o spuna, pentru ca in primul rand ei trebuie sa i te potrivesti si ea trebuie sa ti se potriveasca. Asa vei putea sa gasesti mai usor exact bijuteriile facute pentru tine. Si bucura-te apoi ca poti sarbatori faptul ca esti unica prin bijuterii unicat.