Televisor: descopera seriale TV care sa-ti placa

Doriti sa stiti ce seriale mai sunt ca serialele TV care va plac? Televisor este un nou motor de cautare pentru seriale TV. Acesta va poate ajuta ca sa gasiti seriale TV simile cu serialele TV care va plac. Televisor va cere doar sa cautati in el ...
Citeste mai mult

emaze va ajuta ca sa faceti o prezentare fara PowerPoint

emaze este un nou serviciu web gratuit ce va poate ajuta ca sa faceti o prezentare in doar cateva minute. Puteti sa utilizati emaze ca sa faceti o prezentare fara sa mai instalati programul PowerPoint. Prezentare creata cu emaze poate sa contina ...
Citeste mai mult

Asculta albume muzicale gratuit cu Recordlective

Recordlective este un site web ce va propune ca sa ascultati melodii online. Acesta contine o casuta de cautare, prin intermediul careia veti putea sa cautati numele trupei sau a interpretului muzical ale carui melodii doriti sa le ascultati. ...
Citeste mai mult

Cum se creeaza benzi desenate online cu Chogger

Chogger este un site web pentru realizarea de benzi desenate. Puteti alege un model de banda si sa desenati personaje. La fel se poate importa sa captura poze prin webcam pentru a realiza benzi desenate. In final acestea pot fi publicate si ...
Citeste mai mult

mini Shark: asculta melodiile gratuit cu Grooveshark

mini Shark este un client gratuit pentru Grooveshark. mini Shark va permite ca sa cautati si sa ascultati melodiile de pe site-ul Grooveshark. mini Shark are o interfata intuitiva si puteti cauta si asculta melodii usor. mini Shark este compatibil ...
Citeste mai mult

30 August 2013 , Postat in Hacking , 0 comentarii

Unele site-uri web precum Hulu, Pandora, NetFlix sau Vevo au accesul blocat pentru mai multe tari. Ca sa accesati astfel de site-uri web, trebuie sa utilizati servere proxy sau sa mergeti in tara in care acestea sunt accesibile. ProxyDNS este un program pe care il puteti folosi ca sa accesati astfel de site-uri web chiar daca sunt blocate in Romania sau alta tara. ProxyDNS poate sa ruleze pe Windows, Linux, Mac OS X si Android.

13 August 2013 , Postat in Hacking , 0 comentarii

FREEDOMza VPN este un program grauit, conceput pentru navigarea pe site-uri web blocate. Programul FREEDOMza VPN utilizeaza servere proxy si va permite ca sa accesati site-urile web blocate pe PC. Puteti accesa site-urile ca Facebook, Youtube, Twitter si multe alte site-uri. FREEDOMza VPN poate sa ruleze pe Windows.

08 August 2013 , Postat in Hacking , 0 comentarii

Cautati un mod de a schimba adresa IP la PC? Extensia FoxyProxy poate sa schimbe adresa IP la PC. Aceasta este disponibila pentru Google Chrome, Internet Explorer si Firefox. O puteti utiliza ca sa navigati anonim pe internet. FoxyProxy ofera adrese IP din 53 de tari si la momentul actual este utilizata de peste 15 milioane de utilizatori.

01 August 2013 , Postat in Hacking , 0 comentarii

In unele locuri publice, anumite site-uri web pot fi blocate. Ca sa accesati site-urile web care va intereseaza, puteti utiliza serviciul SecuriTales. SecuriTales va permite ca sa accesati site-urile Facebook, Twitter, Youtube sau alte site-uri web in caz ca sunt blocate. SecuriTales va cere doar sa va inregistrati ca sa puteti accesa site-urile care va intereseaza.

09 Martie 2013 , Postat in Hacking , 0 comentarii

Word Extractor este un program gratuit, pe care il puteti utiliza ca sa extrageti textul dintr-un fisier cu formatul EXE, DLL sau fisiere criptate. Programul Word Extractor poate sa ruleze in Windows.

26 Ianuarie 2013 , Postat in Hacking , 0 comentarii

Exista multe site-uri web ce sunt accesibile doar in anumite tari. Programul gratuit Hola Unblocker va ofera posibilitatea ca sa accesati aceste site-uri web din orice tara doriti. Hola Unblocker utilizeaza servere proxy din diferite tari. Hola Unblocker poate sa ruleze in Windows.

21 Decembrie 2012 , Postat in Hacking , 0 comentarii

OkayFreedom Premium este un program comercial, pentru navigarea anonima pe internet. Puteti utiliza programul OkayFreedom Premium ca sa accesati diferite site-uri web, disponibile doar in SUA. OkayFreedom Premium este compatibil cu Windows si astazi il puteti descarca gratis cu licenta.

18 Decembrie 2012 , Postat in Hacking , 0 comentarii

Cele mai multe mailuri de spam vin in urma inregistrari noastre pe diferite site-uri web. Fakeinbox este un serviciu web ce va ofera mailuri temporare, pe care sa le folositi pentru a va inregistra pe site-uri web si astfel sa evitati spam-ul.

08 Decembrie 2012 , Postat in Hacking , 0 comentarii

Doriti sa accesati un site si nu reusiti...? Premiumize.me este un serviciu web ce va poate ajuta ca sa accesati site-uri web blocate. Puteti sa accesati site-urile hulu, zattoo, videoclipurile de pe Youtube blocate si multe alte site-uri web.

07 Decembrie 2012 , Postat in Hacking , 0 comentarii

ChrisPC Free Anonymous Proxy este un program gratuit, ce va poate fi util ca sa navigati anonim pe internet. In plus, cu ChrisPC Free Anonymous Proxy veti putea sa accesati site-uri web disponibile doar pentru SUA. ChrisPC Free Anonymous Proxy este compatibil cu Windows.