Un nou design al camerei tale cu folii de sablare pentru usi interioare din sticla

De fiecare data cand ne gandim sa ne reamenajam casa ne vin zeci de idei in materie de culoare, mobila, diverse obiecte aranjate pe ici, pe colo, nevoie de mai multa lumina sau de mai multa intimitate precum si multe altele. Ne este destul de greu sa ne decidem si daca suntem singuri si cu atat mai greu in cazul unui cuplu, unde fiecare poate avea propriile idei.

Si mie personal imi place uneori sa fie lumina mai multa in camera. Astfel, este si ceva mai cald si mai placut. Insa, sunt obisnuit mai mult cu spatiile mai intunecate, care ma si ajuta mai mult atunci cand lucrez la calculator. De accea, chiar daca am la dispozitie o camera cu multe ferestre, prefesa sa tin draperiile sau jaluzelele trase.

Pe de alta parte, pot alege si alta optiune, oferita de catre cei de la Folina, si anume folii autozdezive si autocolante pentru suprafete din sticla. Modelele din magazinul lor sunt extrem de variate si foarte frumoase. Putem alege intre folii ceva mai transparente care sa lase lumina sa treaca prin ele, realizand o paleta de culori destul de frumoasa sau folii opace, care sa nu lase foarte multa lumina sa patrunda in camera, oferind astfel si mai multa intimitate.

Astfel, pentru camera in care obisnuiesc sa lucrez am ales din magazin folie decorativa autoadeziva Marissa, de culoare gri inchis cu un model floral foarte frumos. Astfel, doar putina lumina mai intra acum in camera asa ca eu ma pot bucura de nivelul de luminozitate dorit. De asemenea, aceasta folie de vede bine si din afara, oferint ferestrelor un aspect elegant, care poate atrage privirea oricui.

Cu siguranta ca as fi putut alege si alte modele, unele chiar mai opace decat acesta, insa am considerat ca momentan este suficient. Daca voi simti pe viitor nevoia de a schimba acest design sau de a schimba ferestrele cu totul, voi sti de unde sa cumpar folii de cea mai buna calitate. Daca si voi sunteti interesati, nu exitati sa accesati site-ul Folina.ro!