Trandafirii care nu se ofilesc zeci de ani

Trandafirii care nu se ofilesc zeci de ani

Odata cu evolutia tehnologiei, fiecare din domenii au evoluat odata cu ele. Astfel si industria cadourilor a evoluat si a facut pasi avansati procesul lor, astfel incat darurile pe care le puteti oferi pentru persoanele dragi sunt atat de variate si interesante, incat sigur se gasesc solutii pentru oricare gusturi mai pretentioase. O varianta de cadou care se poate plia pentru orice tipologii de oameni este o floare, un buchet de flori sau un aranjament floral.

Florile sunt incarcate cu foarte multe sentimente si semnificatii. Acestea pot fi oferite drept cadou, pentru a marca un moment fericit in viata unei persoane, precum o nunta, la o ocazie speciala plina de veselie sau in orice moment se doreste a face o dovada de afectiune suprema. Se pot darui flori si unei persoane pe care doriti sa o impresionati sau chiar sa o cuceriti.

O metoda si un tip de cadou care devine din ce in ce mai popular prin randurile persoanelor sunt acesti trandafiri criogenati. Trandafirul criogenat este un nou trend in materie de flori decorative. Acesta este de fapt o floare naturala inghetata. Un avantaj principal pe care il are este faptul ca nu se ofileste iar fragilitatea sa este identica cu cea a unui trandafir proaspat.

trandafir-criogenat-rosu

Cum se obtin trandafiri criogenati?

Procesul de criogenare se efectueaza cu o aparatura speciala care are la baza procesul de vidare a obiectelor. Metoda initiala care este folosita este cea de inghetare a florilor la minus 55 de grade, timp de aproape 3 saptamani, si de aici ei isi capata numele de trandafiri criogenati. Exista insa si producatori care folosesc glicerina ca proces de conservare iar altii utilizeaza substante speciale care extrag toata apa din flori, dupa care pigmenteaza trandafirii in ce culoare doresc.

De ce sa alegeti trandafiri criogenati?

Trendul acestor trandafiri rezistenti nu a luat atata amploare in Romania, insa acest curent merita promovat si produsul are multe avantaje de care va veti putea bucura daca il primiti:

– Acesti trandafiri criogenati sunt un cadou care va ramane o amintire frumoasa, vie, a unui eveniment important, special din viata dumneavoastra;

– Datorita culorilor aprinse pe care ii poarta, trandafirii criogenati pot infrumuseta orice incapere, indiferent de cat de trista ar fi atmosfera acolo;

– Exista persoane pentru care este complicat sa luati un cadou, in conditiile in care ei au deja tot ce isi doresc si nu au nevoie de nimic. Acest trandafiri criogenati va vor scoate din pana de idei si vor fi o idee creativa care sa bucure privirile oricarei persoane, indiferent de cat de pretentioasa este.

Cat costa acesti trandafiri criogenati?

Pretul unui singur trandafir criogenat ajunge la pretul unui intreg buchet de trandafiri proaspeti, insa de acest factor depinde de metoda prin care ei au fost inghetati. De asemenea, se poate achizitiona chiar si un intreg buchet din acesti trandafiri, in cazul in care doriti sa pastrati buchetul de mireasa intact si viu, insa acest lucru se face contracost si poate ajunge la preturi mai mari decat un buchet de flori normal.

In cazul in care doriti sa creati o impresie buna de la inceputul unei relatii, puteti apela la aceasta metoda pentru a face un cadou persoanei pentru care simtiti atatea emotii frumoase. Prima intalnire este un moment incarcat de emotii si intrebari si astfel un gest mic, precum o cutie de trandafiri criogenati de culoare alba sau galbena, va da de inteles persoanei ca sunteti un om sincer si doriti sa va deschideti sufletul in fata ei.

In cazul in care sunteti hotarati sa achizitionati acest cadou pentru o ocazie speciala, pe site-ul nostru oficial veti gasi exact ceea ce cautati si la preturi avantajoase pentru dumneavostra. Avem pregatita o oferta variata cu tipuri multiple de trandafiri criogenati, pentru a satisface orice nevoie si dorinta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *