Toti avem nevoie de covorase profesionale pentru afacerea noastra!

Atunci cand ai o afacere in domeniul Horeca sau farmaceutic trebuie sa te asiguri ca igiena este intotdeauna pe primul loc. Covoare-profesioanle.ro este un furnizor care ar trebui sa fie in datele de contact ale oricarui magazin, restaurant sau farmacie, deoarece ofera o gama vasta de covoare profesionale destinate pentru a indeparta praful si murdaria de pe incaltaminte. Cum deja ne-am obisnuit ca la fiecare intrare sa gasim un pres, este normal sa dorim sa investim in astfel de produse in cazul in care si noi avem un astfel de business ce necesita covorase interior.

In aceasta perioada, gama de covorase dezinfectante este foarte populara, deoarece toate magazinele si locurile de interes public, doresc sa ofere clientilor o zona sigura pe care sa elimine microbii de pe talpa pantofului.

Instructiuni de utilizare a saltelei de igienizare 

-Puneti covorasul in fata intrarii in zona curata a camerei.

-Purtati manusi de protectie pentru a impiedica dezinfectantii sa va atinga pielea.

-Pregatiti dezinfectantul in conformitate cu instructiunile pentru dezinfectant.

-Turnati lent dezinfectantul in covoras pana cand lichidul este absorbit uniform. 

-Pentru a dezinfecta talpa, calcati pe covoras si asteptati 10-15 secunde.

-Daca covorul este in doua sectiuni, ramaneti pe a doua sectiune inca 2-3 secunde.

-Cand inlocuiti solutia dezinfectanta, este necesar sa spalati bine covorul de restul solutiei sub apa curenta si sa lasati-l sa se usuce.

Un covor dezinfectant este o solutie de igiena preventiva pentru locatiile in care exista multi oamnei si trafic in industria horticola. Ajuta la prevenirea introducerii microorganismelor si a consecintelor unor astfel de invazii. Cu toate acestea, instalarea singura a covoraselor nu va fi suficienta. Acestea trebuie sa fie bine intretinute pentru o performanta optima, motiv pentru care va oferim trei sfaturi despre cum sa va pastrati covorasele de dezinfectare de mai jos.

Rezultate bune, in ceea ce priveste igiena, necesita curatarea covoraselor dezinfectante in mod regulat. Un covoras  dezinfectant curata si optimizeaza contactul care se face intre talpa incaltamintei / cizmei si dezinfectantul fluid, ceea ce nu este cazul cand covorasul este murdar. 

Daca avem o frunza cazuta pe covoras, de exemplu: daca stam pe ea, partea din talpa nu va fi dezinfectata. Mai mult, dezinfectantul se descompune atunci cand se expune la material organic. Deci, cum ar trebui sa va pastrati covorasul curat? 

In primul rand, asigurati-va ca pantofii dvs. sunt cat mai curati inainte de a pasi pe covoras. In unele cazuri, o perie poate fi necesara pentru a curata mai intai pantofii. 

In plus, covorul de dezinfectare trebuie curatat regulat. Cat de des se face acest lucru depinde foarte mult de masura in care acesta se contamineaza. Va recomandam sa va curatati covorasele cel putin o data pe saptamana si chiar mai frecvent, daca este necesar. 

Covorasul poate fi clatit cu apa si ulterior tratat cu o racleta. In mod ideal, veti avea o rogojina care se umple automat. In acest caz, permiteti pompei sa circule apa curata prin covoras o data pe saptamana timp de aproximativ 30 de minute. Dupa aproximativ 10 minute, folositi o racleta pentru a indeparta murdaria de pe covoras.