Top accesorii GSM pentru orice smartphone

Te-ai intrebat vreodata care sunt accesoriile de top de care ar trebui sa se bucure orice pasionat de tehnologie? Adevarul e ca lista este una indelungata, la fel cum sunt si cerintele noastre la achizitia unui astfel de dispozitiv. Stim deja ca astfel de huse telefoane sunt in topul lor. Husele sunt despre protectie avansata, despre telefoane sigure si performante cu o rezistenta indelungata. De asemenea husele pot scrie adevarate povesti despre personalitatea celor care le folosesc, fara a fi necesare cuvinte suplimentare. Pe langa husa, la fel de indispensabila e si o folie telefon. Foliile potrivite feresc smartphone-urile de zgarieturi, crapaturi, loviri profunde, care pot afecta intru totul integralitatea acestora. Si lista poate continua. Iar astazi iti voi spune ce accesorii GSM consider ca se afla in topul listei unui adevarat pasionat de tehnologie. Esti curios sa le descoperi?

Top accesorii GSM pentru orice smartphone

  • Incarcatorul

Fie ca vorbim de un incarcator clasic, fie ca ne raportam la cel portabil, incarcatorul este unul dintre cele mai importante accesorii GSM sau chiar cel mai important. Este foarte important sa ne conservam incarcatoarele cat mai mult timp cu putinta, in special pe cele originale. Nimic nu se compara cu acestea!

Deseori suntem neatenti cu incarcatoarele, pozitionam telefonul divers pentru a se sprijini in acestea sau alegem sa operam telefoanele chiar si cand acestea se incarca. Sunt obiceiuri la care ar trebui sa renuntam cu totii caci ele scurteaza inzecit atat durata de viata a incarcatorului, cat si cea a bateriei. Fii intotdeauna cumpatat cu incarcatorul si nu uita de incarcatorul portabil de fiecare data cand pleci la drum.

  • Cardul de memorie

Cu cat telefonul este mai performant, cu atat acesta are nevoie de resurse mai ample. Respectiv, un telefon care are proprietati vaste foto-video si care suporta jocuri ample, va necesita si o memorie mai mare pentru stocarea acestora. In speta, chiar daca la prima impresie ar parea mult sau arhisuficienta o memorie de 32/64 MB, adevarul e ca niciodata nu o sa fie suficient. In plus, in cazul in care telefonul se defecteaza, va fi de un real ajutor sa ai totul stocat pe un card de memorie, pentru a-ti putea salva toate amintirile sau fisierele importante. Iata ca este bine inca de la bun inceput sa nu-ti asumi niciun risc si sa detii pentru fiecare dispozitiv propriul sau card de memorie.

  • Pixurile specializate

Desi putini aleg sa foloseasca aceste pixuri concepute in mod special pentru smartphone-uri si tablete, ele se pot dovedi a fi cu adevarat utile. In speta, daca este sa analizam situatia din punct de vedere sanitar si stiintific, telefoanele reprezinta unul dintre mediile cele mai expuse medii bacteriene. Astfel, printr-o simpla atingere, transferam pe ecran sau pe folia ecranului de la amprente, la grasime, virusi, bacterii, etc. Prin utilizarea acestui pix destinat special ecranelor touchscreen putem preveni toate aceste lucruri, respectiv transferul bacteriilor si al grasimilor de la utilizatori catre ele si viceversa. Astfel putem avea ecrane de telefon mai curate si dispozitive mai sanatoase si mai igienice.