Solutii eficiente de economii pentru detinatorii de flote auto

In prezent fiecare om isi asigura mobilitatea prin achizitionarea unei masini, de aceea in cazul familiilor extrinse vorbim despre o adevarata flota auto. Sa ne imaginam patru-cinci membri care cumpara in fiecare toamna cauciururi de iarna (4)  si in fiecare primavara cauciucuri pentru vremea cea buna (4). Intr-o familie cu 4 masini in curte sau in garaj se cumpara in total 32 de anvelope pe an la care se adauga montajul, presiunea si echilibrarea acestora, plus bani pentru depozitarea cauciucurilor inutile, daca nu vreti sa umpleti balcoanele si toate magaziile cu ele.

Sigur, ma adresez si particularilor cu multe masini in curte sau in garaj, dar si firmelor ce ofera servicii de inchiriere masini. Acestea eu 10-15 autoturisme gata pregatite de drum, cu taxe achitate, cu asigurarea la zi si revizii tehnice facute responsabil. Nici nu se pune problema sa nu se schimbe anvelopele la timp, fiindca firma ar putea fi amendata cand clientii ar face reclamatii la protectia consumatorului.

Pentru economii si reducerea alergaturii inutile, managerul ar trebui sa se gandesca la anvelope all season pe care sa le comande neaparat de pe Auto-Soft.ro.

De ce sa recurga la acesta strategie financiara?

  • In loc de 8 cauciucuri anual pentru fiecare masina din dotare se vor cumpara 4 de cea mai buna calitate functionale pentru cel putin 3 ani (acesta este perioada de garantie a anvelopelor all season in magazinul amintit).
  • In cazul unor cheltuieli neprevazute cu combustibilul, taxele, reviziile si curatenia masinilor, cauciucurile permanente se pot achita in 5 rate egale fara dobanda. Astfel ca oricat ar fi de mare suma, impartita la 5 devine achitabila.
  • Prin comanda, produsele sunt aduse gratuit la adresa indicata de cumparator evitandu-se drumuri inutile si cheltuiala generata de aceste deplasari. Sa ne imaginam ca ar trebui platita o masina ca anvelopele sa fie aduse din Bucuresti la Cluj. Va dati seama ce scump ar fi?
  • Cauciucurile eficiente si ieftine sunt montate cu simtul raspunderii in centre speciale
  • Dimensiunile si producatorul pot fi selectate cu ajutorul filtrelor de cautare
  • In cazul in care cumparatorul se razgandeste sau realizeaza ca a comandat gresit produsele, are dreptul de retur in 14 zile si primeste banii inapoi.

In concluzie, posesorii unui lot intreg de masini sau a unei flote sa ia in calcul solutia superavantajoasa a anvelopelor all season fiindca se realizeaza foarte multe economii si rularea pe drumurile publice in orice conditii va fi perfect securizata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *