Servicii funerare Mures, poezie a ceremoniilor funerare

Poeziile despre moarte scrise de Cosbuc sunt tulburatoare. Moartea lui Fulger ma rascoleste de fiecare data cand o citesc. Versurile:

“Pe Fulger mort! Pe-un mal străin

L-a fulgerat un braț hain!

De-argint e alb frumosu-i port,

Dar roș de sânge-i albul tort,

Și pieptul gol al celui mort

De lănci e plin” rivalizeaza de la egal la egal cu versurile marilor poeti ai literaturii universale.

Fulger a cazut in timpul unei lupte reale, cei dragi cad adesea secerati pe campul de lupta al vietii. Toti oamenii care traiesc cinstit si muncesc pentru atingerea unui scop in viata sunt eroi.

Fulger este adus acasa pe cal de catre un tovaras credincios de arme, in timp ce mortii nostri din Ardeal sosesc acasa cu masinile funerare autorizate si elegante ale firmelor de servicii funerare Mures.

Parca vad imaginea din poezia lui Cosbuc. Trupul neinsufletit este asezat intr-o pozitie incomoda pe cal, fiind plin de sange si se resimte din cauza caldurii excesive.

Cand mortii se intorc acasa din zarile lumii adusi de firmele de pompe funebre Mures, situatia se schimba radical.

Mai intai eroii primesc ingrijirea necesara in sali autorizate de la oameni calificati in acest domeniu. Trupul le este bine spalat, parul tuns, pieptanat si aranjat, unghiile taiate. Injectia de conservare garanteaza pastrarea intacta a defunctului pana la 10 zile.

Dupa ce decedatului i se aleg cele mai elegante haine care ii vin ca turnate, se trece la machiajul usor al fetei. Oamenii trebuie sa fie frumosi in timpul vietii, dar si cand mor, fiindca vin toti cei care i-au cunoscut sa ii vada.

Masina care ii aduce acasa este stralucitor de curata si  ofera decedatului racoarea de care are nevoie in miezul verii. Este enorm de multa munca in spatele organizarii unei inmormantari, dar personalul firmelor de pompe funebre Mures este multumit, fiindca are prilejul sa isi faca din nou datoria.

Firmele de servicii funerare care fac parte din dispeceratul national 07Funerare.ro ofera pachete complexe si personalizate de servicii, extinzand pregatirea decedatulu si transportul funerar la:

-procurarea actelor necesare inhumarii

-pregatirea cosurilor pentru biserica si a pachetelelor cu mancare pentru fiecare participant in parte

-doliul pentru pus in piept si la usa, prosoapele, organizarea parastaselor la cele mai bune restaurante

– constructia unor monumente funerare sau cavouri.

Preturile pentru aceste servicii sunt oneste. Niciodata firmele prezentate mai sus nu au profitat de nenorocirea oamenilor. Comunicarea cu apartinatorii a avut mereu in vedere incurajarea acestora si asigurarea ca totul va fi bine.

Oamenii mor, iar moartea este incununarea sfarsitului vetii si alergarii pe acest pamant. Intram in competitie de la gradinita.

De la varste fragede muncim sa ne fie viata mai usoara si sa avem de toate. Timpul, eforturile ne erodeaza. Cand avem de toate, imbatranim, ne imbolnavim si este foarte aproape iesirea din scena.

Pentru tot acest efort sustinut si pentru dragostea daruita celor din jur, meritam o ceremonie de “absolvire a vietii” perfect organizata.

Firmele de pompe funebre reprezinta garantia ca inmormantarile vor fi facute la timp si ca mortii vor fi la fel de frumosi ca in poeziile eminesciene.