Secretele unui corp de invidiat

Orice persoana mai plinuta isi doreste de-a lungul vietii sa-si poate transforma silueta intr-un corp demn de covorul nostru, suplu, tras prin inel si fara cusur. Adevarul e ca nu e suficient sa ne dorim acest lucru, ci trebuie sa constientizam ce impune acest proces, sa fim dispusi sa facem compromisuri si sa acceptam demersul cu bune, cu rele. Procedeul de inlaturare a kilogramelor in plus nu este usor si nu are loc peste noapte. De aceea este nevoie in principal de dorinta si de vointa, cat si de un psihic puternic.

Indiferent de silueta pe care o ai, trebuie in primul rand sa te simti bine cu tine insuti, cu propria fiinta pe care o vezi in oglinda. Totodata e de luat in calcul o procedura de slabire sau o interventie in acest sens atunci cand kilogramele in plus afecteaza sanatatea si stilul de viata. Cu multa vointa exista situatii in care un regim alimentar corespunzator si un stil de viata sanatos iti poate oferi rezultatul dorit, dar sunt si situatii in care surplusul de kilogramele apare ca urmare a unei afectiuni incurabile.

Care sunt cauzele supraponderalitatii

Pentru a elimina efectul este necesar sa determini cauza. Daca kilogramele in plus sau proportiile au aparut ca urmare a unei sarcini, un stil de viata sanatos, cu mese regulate si echilibrate, dar si multa miscare, te pot ajuta sa revii la silueta de odinioara. Daca la baza suferintei tale se afla un stil de viata sedentar, atunci e nevoie sa-ti schimbi acest stil intr-unul sanatos.

Iar daca dietele ti se par mult prea complicate, daca ai ajuns la o greutate sau la proportii cu mult peste normal si daca acestea iti afecteaza sanatatea, poti gasi o rezolvare 100% sigura apeland la un chirurg plastician.

  • De ce si cand sa apelezi la un chirurg plastician

Chirurgul plastician este o persoana specializata in remodelare corporala si acesta iti poate veni in ajutor pentru a-ti salva sanatatea si silueta printr-o serie de interventii chirurgicale. Poti apela la aceste proceduri atunci cand vrei rezultate garantate si un corp sculptat. Daca regimul alimentar nu da rezultate sau daca te-ai saturat sa investesti in tratamente care nu au efect sau la care efectele se vad mult prea greu si nu se pastreaza, cele doua interventii chirurgicale de modelare a corpului vor elimina definitiv atat depozitele de grasime, cat si aspectul de piele imbatranita si lasata, cel de coaja de portocala etc.

Amintim drept proceduri chirurgicale de remodelare corporala si de eliminare a kilogramelor si proportiilor in plus abdominoplastia, interventia prin care se elimina depozitele de grasime si surplusurile din zona abdomenului. Aceasta interventie poate fi aplicata pentru a elimina depozitele si aspectul nedorit al pielii dupa sarcina, fie datorita acumularilor de piele si/sau grasime dobandita prin procesul de slabire/ingrasare.

O alta procedura mult mai eficienta este procedura de lipoaspiratie laser, care poate elimina excesul de piele si grasime in profunzime, in toate cele 10 zone ale corpului. Interventia este relativ de scurta durata si se realizeaza prin anestezie locala sau generala, in functie de complexitatea acesteia, iar efectul este garantat si permanent.