Scapa de petele de cerneala de pe piele

Scapa de petele de cerneala de pe piele

Daca odinioara tatuajele impodobeau doar pielea tinerilor rebeli, in ultima vreme, moda tatuajelor nu mai tine cont nici de varsta, nici de trasaturile de personalitate ale celor care le poarta. Unele persoane opteaza pentru tatuaje complexe, altele, pentru cele discrete. Exista insa si categoria celor excentrici, pasionati de body art. O mare parte dintre posesorii de tatuaje ajung, la un moment dat in viata, la concluzia ca este necesar sa renunte la aceste mici opere de arta. Daca si tu esti in aceasta situatie, articolul de fata te ajuta sa afli aproape totul despre cum sa scoti un tatuaj, respectiv despre procedurile de indepartare a tatuajelor disponibile pe piata, dar si despre riscurile pe care le presupun si consecintele pe care le au aceste proceduri. Insa indiferent de procedura aleasa, cel care o va efectua in conditii de siguranta poti apela cu incredere la un salon de infrumusetare. Nu oricare, ci un salon infrumusetare Bucuresti.

Dupa cum vezi, dimensiunea tatuajului nu este un factor determinant al numarului de sedinte. Exista tatuaje mari care pot fi sterse intr-un numar mic de sedinte si tatuaje foarte mici care necesita poate un numar dublu de sedinte. Cert este ca, in cazul in care decizi sa-ti scoti un tatuaj cu laserul, trebuie sa te inarmezi cu foarte multa rabdare. Sedintele se realizeaza la interval de 6-8 saptamani. Din pacate, medicul nu iti va putea spune din capul locului de cate sedinte de laseroterapie ai nevoie, ci abia cand te vei prezenta la cea de-a doua sedinta. Daca intre prima sedinta si cea de-a doua nu exista nicio schimbare a aspectului tatuajului, cu siguranta esti posesoarea unui tatuaj rezistent si vei avea nevoie de un numar mare de sedinte. Procedura se realizeaza fie sub anestezie locala, fie se aplica o crema anestezica, iar senzatiile resimtite sunt asemanatoare celor din timpul realizarii tatuajului, dar la o intensitate ceva mai mica. Post-interventie, pe plaga se va aplica o crema pe baza de antibiotic. Astfel ca, daca doresti o operatie de eliminare tatuaje, poti apela cu incredere la acest salon specializat si autorizat.

Asadar, vino la salonul de infrumusetare cu orice tatuaj ai pe corp, si datorita tehnologiei laser, o sa il poti elimina fara dureri. Desigur, conteaza si marimea acestuia pentru a stabilii numarul de sedinte. Dar eficienta va mereu validata si te va surprinde placut indiferent de problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *