Recurenţa copilăriei

Balerinii sunt recunoscuţi în primul rând pentru confortul pe care îl oferă picioarelor. Dar dincolo de calităţile lor funcţionale, balerinii de damă mai au multe de spus pe partea estetică. Şi nu neapărat depre calităţile evidente privind forma, culorile, texturile şi accesorile folosite pentru a crea multitudinea de modele care se găsesc azi pe piaţă, ci despre calităţile lor sensibile.

Dacă priveşti o pereche de balerini nu se poate să nu îi asociezi cu pantofii copilăriei, cu inocenţa unei copile care priveşte curiasă la locurile pe care le străbate. Dar şi cu energia şi voia bună a tuturor copiilor în general.Toate modelele de balerini, indiferent de ingeniozitatea lor, conservă ceva din copilăria fiecărei femei.

Copilul din tine isi doreste o pereche de balerini

Sunt foarte multe tipuri de pantofi dintre care pot alege femeile atunci când îşi pun la punct apariţiile publice. Şi, în funcţie de obiective şi de gusturi, evident, aleg ceea ce consideră a fi potrivit unei ocazii sau alteia. Sau ceea ce le impune dress code-ul unui eveniment sau eticheta unei ocazii speciale. Dar atunci când situaţiile nu le condiţionează alegerile şi când îşi aleg încălţămintea strict în conformitate cu starea de spirit, nu se poate să nu apeleze şi la balerini. Sunt foarte puţine dressinguri în care aceştia nu se regăsesc.

Şi, probabil, tocmai din acest motiv al asocierii cu copilăria care poate fi, de fapt, o stare de spirit recurentă de-a lungul întregii vieţi. Încălţarea şi purtarea balerinilor de damă însemnă, evident, un confort sporit pentru picioare şi, cu siguranţă, acesta este unul dintre cele mai invocate motive pentru alegerea lor. Dar având în vedere că întotdeauna atributele funcţionale sunt însoţite şi de alte criterii de selecţie, alegerea balerinilor implică, fără doar şi poate, şi alte raportări.

Iar una dintre ele ar putea fi tocmai raportarea la imaginarul copilărie care aeste plin tocmai de imagini idilice, situaţii hilare şi pozitive, libertate şi multă voie bună.

Şi din aceste punct de vedere nu este de mirare că balerinii de damă evocă tocmai astfel de sentimente şi dispoziţii specifice copilăriei pe care le actualizăm ori de căte ori încălţăm aceşti pantofi. Indiferent de modelele pentru care optaţi sau de combinaţiile vestimentare în care îi integraţi, balerinii vor aduce imaginii dumneavoastră tocmai acel aer de nonşalanţă, detaşare şi veselie specific mai ales copilăriei. Iar dacă acesta şi este lucrul pe care îl doriţi, Oteros vă pune la dispoziţie o gamă largă de modele din care puteţi alege orice simţi că vă poate readuce, măcar şi pentru o clipă, copilăria înapoi. Pe Oteros.ro găsiţi balerini de damă pentru toate gusturile şi pentru toate stilurile şi chiar şi pentru toate temperamentele şi toate personalităţile. Dacă în copilărie te definea veselia, buna dispoziţie şi curiozitatea atunci poţi alege nişte balerini în nuanţe pastel, cu fundiţă. Dacă erai mereu pusă pe şotii şi îţi plăcea să îi iei prin surprindere pe cei din jurul tău, atunci nişte balerini coloraţi vor fi, cu siguranţă, alegerea ideală. Iar dacă erai, dimpotrivă, un copil timid, cuminte şi deosebit de respectos, atunci poţi alege fără urmă de îndoială o pereche de balerini discreţi. Intră pe oteros.ro şi alege-ţi orice ce îţi doreşti! Exact ca în copilărie.