Produsele de unica folosinta sunt mai avantajoase!

Este adevarat ca majoritatea dintre noi prefera sa isi manance pranzul sau cina dintr-o farfurie de portelan, frumos aranjata. Insa, nu intotdeauna avem luxul de a ne aduce vesela cu noi si trebuie sa improvizam. Cu atat mai mult atunci cand comanzi la catering, nu poti sa te astepti sa primesti si farfurie de portelan cu numele tau. Cel mai avantajos pentru o firma de catering, dar si pentru client, este atunci cand se opteaza pentru consumabile catering. Din aceasta categorie fac parte paharele de unica folosinta, caserole unica folosinta, folie aluminiu, folie plastic, pungi plastic. Cu greu ne-am imagina ce-ar insemna societatea in ziua de astazi fara pahare plastic sau fara farfurii si tacamuri de unica folosinta. Igiena pare a fi motivul principal pentru care majoritatea firmelor de catering livreaza mancarea in caserole de unica folosinta, deoarece astfel se transmite increderea spre client ca totul a fost preparat doar pentru el. 

Avantajele folosirii ambalajelor de unica folosinta

In primul rand, aceste tipuri de ambalaje sunt salubre. S-a dovedit in timp ca e mai igienic sa folosesti nu doar ambalaje, ci si tacamuri, vesela, de unica folosinta. Odata ce le-ai folosit, acestea vor fi aruncate. Astfel, nu exista posibilitatea transmiterii unor boli sau a numeroaselor bacterii prin folosirea de catre doua persoane a aceluiasi tacam sau mancand din aceeasi farfurie. 

Mai mult, aceste tipuri de ambalaje ajuta la salvarea unor cantitati enorme de apa! Masinile de spalat vase industriale – din bucatariile restaurantelor si ale cafenelelor etc. – consuma intre 2 si 6 galoane de apa pe minut cand sunt utilizate, in timp ce ambalajele de unica folosinta nu vor fi spalate. 

In mare parte a timpului, ambalajele acestea ajuta la mentinerea temperaturii mancarii. Exista ambalaje de unica folosinta izolante termic. Acestea ajuta la pastrarea mancarii la o temperatura ridicata, fapt apreciat de cei dintre noi care nu pot consuma mancare rece. In acest fel, nu exista sanse ca mancarea sa fie aruncata pentru ca nu mai este gustoasa. 

Ambalajele de unica folosinta sunt usoare si nu prezinta risc de accidentare. Astfel, nu doar ca pot fi transportate cu usurinta, dar ele si impiedica spargerea sau ciobirea lor – lucruri ce pot conduce la zgarieturi sau taieri. De altfel, unul dintre cele mai importante aspecte este ca pot fi refolosite! E adevarat ca denumirea implica o singura utilizare, insa, daca esti econom si iti doresti asta, poti refolosi ambalajele din plastic. Ele pot fi utilizate in depozitarea resturilor de mancare, iar unele pot fi chiar si introduse in microunde – daca este specificat pe lista de instructiuni a ambalajului acest lucru.

 In prezent, peste tot in lume, industria incearca sa gaseasca o varianta inlocuitoare ecologica si degradabila in timp a tuturor produselor din plastic pe care le utilizam in mod frecvent. Magazinul online Sanito.ro prezinta cele mai buna optiuni pentru cei care isi doresc sa ofere servicii de catering profesionale si igienice folosind produse avantajoase! Intra acum pe site si nu vei regreta!