Oferă-le celor mici un alt ghiozdan

Aveţi nevoie de un nou ghiozdan pentru anul şcolar care este pe cale să înceapă? Cel vechi s-a uzat şi vă este teamă că nu veţi găsi niciunul care să concureze cu acesta, având în vedere că era ghiozdanul şcolar preferat? Ei bine, s-ar putea ca acest lucru să nu fie nicidecum o tragedie, ci chiar un prilej de bucurie. Pentru că pe rik.ro veţi găsi o gamă largă de ghiozdane special concepute pentru a-i cuceri pe cei mici. Indiferent de capriciile acestora.

Cum să compensezi lipsa vechiului ghiozdan şcolar

Chiar dacă cei mici sunt destul de neglijenţi cu lucrurile lor şi nu prea obişnuiesc să le menajeze, aceştia sunt în aceeaşi măsură şi extrem de ataşaţi de acestea. Din acest motiv se ajunge de multe ori în situaţia ca un părinte să nu poată înlocui un obiect uzat sau chiar stricat la care acesta ţine foarte mult, în pofida faptului că este complet nefuncţional. Iar dacă acest lucru se întâmplă în cazul unui ghiozdan, situaţia poate fi destul de dificil de remediat. Pentru că, evident, dincolo de orice, un ghiozdan şcolar trebuie să fie în primul rând funcţional. 

Aşa că atunci când cel vechi devine inutilizabil, trebuie înlocuit. Cel puţin în logica oamenilor mari. Dar cum aceasta nu coincide mereu cu cea a celor mici, se prea poate să vă treziţi în situaţia de a nu putea înlocui cu niciun chip vechiul ghiozdan şcolar. Pe de o parte pentru că cel mic nu vrea să renunţe la acesta, dar pe de altă parte pentru că nu ştiţi unde să vă uitaţi după alternativa salvatoare. Adică, pe scurt, pentru că nu aţi intrat pe rik.ro pentru a-i achiziţiona celui mic un alt ghiozdan care să îl înlocuiască, cu succes, pe cel vechi.

În acest loc, ghiozdanele de şcoală sunt concepute special pentru ca cei mici să se îndrăgostească la prima vedere. Viu colorate, amuzante, cu imprimeuri haioase din animaţiile în trend sau cu scene iconice din cele mai iubite poveşti, acestea îi vor cuceri, cu siguranţă pe cei mici. Iremediabil. Iar pentru că atunci când eşti părinte, grija pentru cel mic străbate şi dincolo de plăcerile estetice ale copiilor, ghiozdanele de pe rik.ro sunt simultan şi extrem de rezistente şi protective pentru coloana vertebrală a celui mic. Iar acest lucru este deosebit de important având în vedere că acesta va fi folosit zilnic şi pentru mult timp. Iar pentru că şi Rik ştie toate astea, a pregătit o colecţie de ghiozdane special pentru ca cel mic să poată alege orice îi este pe plac fără ca tu să îţi faci nici cea mai mică grijă pentru sănătatea sa.

Concepute în acord cu toate exigenţele adulte pentru confort şi siguranţă, dar exclusiv pe gustul celor mici, ghiozdanele şcolare de pe rik.ro vor fi, cu siguranţă, cel mai bun înlocuitor pentru vechiul ghiozdan, indiferent pentru ce model aţi opta. Tocmai pentru că sunt concepte să devină următoarele ghiozdane preferate ale celor mici. Şi pentru foarte mult timp de acum înainte.