Nacela PRB de inchiriat in Brasov

Nacela PRB de inchiriat in Brasov

Echipa noastra cu Platforme autoridicatoare Brasov si Nacela PRB de inchiriat Brasov s-a infiintat din dorinta de a oferi pe aceasta piata servicii de inalta calitate, utilaje de ultima tehnologie si un personal tehnic cu o calificare profesionista. Stim ca acest teren din zona Brasovului este accidentat, limitat si dificil de lucrat cu el, insa noi va putem solutiona toata situatia. Lucrul la inaltime este specialitatea noastra si ofertele noastre de inchiriere a echipamentelor necesare. Stim ca aveti nevoie de calitate superioara si siguranta iar specialistii nostri asigura pentru echipamente toate conditiile pentru a fi in conformitate cu normele europene in vigoare.

Cu ajutorul Nacela PRB de inchiriat Brasov puteti avea diferite avantaje, precum :

– Aveti costuri controlate si platiti doar in momentul in care aveti nevoie de acel utilaj.

– Evitati investitia unor sume mari de lichiditati.

– Aveti tot echipamentul potrivit in momentul in care aveti nevoie de el.

– Prin inchirierea unei nacele sau a unei platforme autoridicatoare afacerea dumneavoastra ramane in continuare flexibila.

Nacela PRB de inchiriat in Brasov

Platformele ridicatoare Brasov ofera prin siguranta si afidabilitatea produselor sale o gama de solutii eficiente pentru diferite aplicatii. Aceste platforme sunt confotm standardelor europene de siguranta a utilajelor si toate modelele pe care compania noastra vi le pune la dispozitie includ :

– Bara de siguranta pentru prevenirea accidentelor. In momentul in care se face contactul acestei bare cu un obstacol, coborarea ei este oprita.

– Spatiu de siguranta intre pantografe pentru prevenirea accidentelor in timpul exploatarii.

– Consola de comanda cu tensiune joasa si cu butoane de urcare-coborare si oprire de urgenta.

– Urechi de ridicare pentru facilitarea instalarii platformei si manipularii acesteia.

– Protectie suprasarcina.

Alaturi de compania noastra, dumneavoastra puteti sa ve duceti la bun sfarsit problemele cu constructiile de inaltimi mari, cu locuri greu de ajuns. Nu numai echipamentele, dar si manevrarea lor se poate asigura de catre noi. In cazul in care doriti platforme autoridicatoare Brasov, va punem la dispozitie o gama variata de modele la preturi avantajoase pentru dumneavoastra. De asemenea, daca aveti nevoie de o Nacela PRB de inchiriat Brasov, puteti gasi la noi 5 modele de nacele diferite, pentru scopuri multiple.

Pe pagina noastra oficiala gasiti numerele noastre de contact si toate ofertele disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *