MyOrganic.ro – Produse de baie pentru bebeluși de la Barbapapa

Termenul bio este folosit de foarte multe produse dedicate bebelușilor, dar nu fiecare producător folosește doar produse naturale în cremele, șamponul sau gelurile de duș dedicate celor mici. Pentru că avem nevoie doar de produse de calitate, MyOrganic.ro a intrat pe piața din România cu produse BarbapapA care sunt alegerea potrivită pentru fiecare părinte preocupat cu sănătatea bebelușului.

Gama de produse BarbapapA pentru bebe este alcătuită din soluție de curățat biberoane, repelent de țânțari, șampon, gel dermo protector, gel cremos pentru băiță, cremă de corp, detergent delicat pentru hainele bebelușilor, ulei pentru relaxare și cremă protectivă pentru iritații de scutec. Toate acestea au la bază doar produse naturale în proporție de 98-100%.

Pentru o mămică preocupată de toate detaliile care pot contribui la sănătatea copilului, compoziția tuturor produselor folosite în creșterea celui mic sunt importante. De cealaltă parte, sunt părinți care nu pun mare accent pe aceste detalii, iar acești sunt de multe ori cei care vizitează în mod frecvent medicul dermatolog cu diferite iritații de piele. Mai mult decât atât, aceste produse pot contribui și la calitatea somnului celui mic, aspect care de mult ori devine îngrijorător pentru mămicile dedicate.

Încă un punct forte pe care îl au aceste produse baie bebe BarbapapA oferite de MyOrganic.ro este reprezentat de ambalajul bio, din carton reciclabil.

Cum alegem produsele de îngrijire personală potrivite pentru bebeluși?

Mămicile, cel puțin în primii 3 ani ai celui mic, sunt mereu preocupate de cele mai mici detalii care îl pot ajuta pe cel mic să doarmă mai liniștit. Baia este un moment frumos pentru cei doi părinți și chiar dacă bebelușul stă numai în casă și nu intră în contact cu factori externi trebuie să trecem prin acest proces zilnic, la fel ca în cazul adulților.

Părinții care au trecut de mai multe ori prin aceste momente cunosc deja faptul că produsele pentru baie trebuie să fie alese cu mare atenție. Pentru că au o piele extrem de fină și sensibilă, bebelușii au nevoie doar de produse baie bebe de calitate, fabricate doar din ingrediente naturale.

Putem găsi informații importante pe multe forumuri, grupuri de pe rețelele de socializare, bloguri dedicate părinților sau alte surse de informații din mediul online, dar sfatul medicului este cel mai important atunci când dorim să facem o alegere corectă și potrivită pentru piele sensibilă a bebelușului nostru. Compoziția acestor produse pentru baie trebuie să fie cât mai curată, fără parabeni sau alți produși chimici care îl pot pune în pericol pe cel mic. Ingredientele naturale sunt cele pe care trebuie să le urmărim, iar MyOrganic.ro este un magazin online care vine în ajutorul părinților preocupați de sănătatea bebelușilor.

My Organic este singurul magazin online din România care pune în vânzare produsele de baie pentru bebeluși de la BarbapapA. Pentru mai multe detalii despre aceste produse, dar și pentru a analiza mai multe produse pentru micuți, vizitează site-ul myorganic.ro.