Moda rochii de seara – 2018

Moda rochii de seara – 2018

Rochiile de seara sunt dragostea deosebita a designerilor. Ele dezvaluie idei noi si propriile fantezii ale designerilor, care sunt asteptate de adevaratele fashioniste. Aceste rochii de seara iti permit sa scapi de agitatia vietii cotidiene, sa te simti, daca nu regina, atunci printesa unei serate festive. Ramane doar sa afli care vor fi cele mai moderne rochii de seara in 2018.

Realizand principalele tendinte ale sezonului, rochia de de seara este plina de culori luminoase, bogat decorate si in acelasi timp elegante. Pe podiumurile din acest sezon, modelele reflecta insasi esenta feminitatii: sensibilitate, rafinament si mister.

Rochii de seara pentru iarna 2018

Iarna este probabil sezonul cel mai festiv. Motive pentru a purta o rochie de seara superb, este mai mult decat suficient. Un loc special este ocupat de modelele de Anul Nou, alese cu o predilectie si valoare deosebita. Daca urmaresti si accepti sarbatoarea de Anul Nou in toata splendoarea elegantei, atunci toate celelalte vor avea loc sub acelasi semn. Modelele de pe podiumuri prezinta rochii de seara, care au devenit punctul de plecare pentru crearea noilor colectii de iarna.

 
Tendinta stabilita in 2018 si-a gasit dezvoltarea in colectii noi. Mai intai, culorile saturate si luminoase pe care designerii le-au ales ca punct de plecare. Turcoaz, albastru, smarald si nu numai paleta la moda. Aceste culori sunt considerate simboluri ale anului 2018, conform canoanelor religiilor rasaritene. Pentru a intalni Anul Nou intr-o rochie de seara cu imprimeuri florale simbolistice, inseamna sa ai mult noroc.

Intreaga gama de culori pentru rochii de seara elegante

Rochiile de seara pentru iarna sunt prezentate in intreaga gama de culori saturate si calde. Aceasta este o caracteristica a modelelor din acest sezon, care dau soft si splendoare, in special in combinatie cu tesaturile nobile relevante pentru aceste modele. Matase naturala, sifon, crep de china, satin si catifea – aceasta alegere a fost facuta de designeri pentru rochiile din aceasta iarna.

Stilurile prezentate pe podiumuri sunt uimitoare in diversitatea lor, insa ele au fost create pentru a arata imaginea feminine in cea mai buna lumina. Deci, in alegerea unui stil, trebuie sa te concentrezi in primul rand pe tine insuti. In acest sezon da preferinta optiunilor Win-win cu umerii descoperiti, cu drapaje sofisticate sau folosind efectul de stratificare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *