Mobila personalizata si garantata pentru casa ta

De multe ori nu gasesti ceea ce vrei, cand trebuie sa-ti mobilezi urgent casa. Este posibil ca patul sa fie pre mare raportat la suprafata dormitorului fiindca mai este nevoie si de alte piese in afara de pat, cum ar fi noptiere sau dulap,  plus spatiul pentru trecerea dintr-un loc in altul.

Si in sufragerie poate fi la fel. Fiind o camera mica, nu ai unde pune si biblioteca alcatuita din doua-trei corpuri, fotofiile, canapelele si masuta de cafea.

Nu este cazul sa va ingrijorati, in cazul in care vi se intampla acest lucru sau tot ceea ce gasiti in magazine vi se pare urat sub aspectul formei sau al cromaticii!

Mobilicasa.ro  are cea mai frumoasa, ieftina si buna mobila din Romania, iar in plus face mobila la comanda, dupa schitele realizate de dumneavoastra sau proiecteaza mobila 2D sau 3D pentru eficientizarea spatiului.

Bibliotecile ultramoderne sunt fixate pe pereti pentru ca pe orizontala locatarii sa se poata deplasa cu usurinta si sa poata aseza masute pentru cafea, fotolii, spatii de joaca pentru cei mici.

Mobila realizata cu maxima responsabilitate este facuta din cele mai bune materiale la preturi oneste fiind finalizata si livrata la domiciliu la termenul stabilit de comun acord. Echipa de profesionisti are 8 ani experienta si in acest timp a facut 20 000 de clienti multumiti, iar in magazin sunt peste 2 000 de produse foarte bune si elegante.

O alta facilitate se refera la posibilitatea cumpararii in rate a mobilierului fara dobanda.

Dormitoarele au culori deschise, vii sau inchise, in functie de felul camerei respective si gusturile proprietarului. Preturile sunt accesibile tuturor buzunarelor, dressingul avand dimensiuni diferite la fel si patul.

Exista si mobilier bicromatic pentru a fi asortat mai usor cu decoratiunile interioare: maro-negru, alb-gri, alb-crem si roz-argintiu.

Dormitorul Nero cu dressingul rosu si patul negru ofera o eleganta iesita din comun camerei de odihna. Piesele de mobilie care intra in componenta lui fiind:

-pat matrimonial de dimensiuni generoase

-dulap urias in care se poate pastra imbracamintea pentru toata familie, dar si perdelele, lenjeriile si prosoapele

-comoda

-noptiera utila

Sifonierul cu usi glisante este foarte modern si functional.

In cazul in care aveti un dormitor mic, rugati reprezentantii magazinului sa realizeze proiectarea mobile pentru dumneavoastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *