Mama si copilul-aparatura si accesorii

Cand a venit momentul nasterii , eu a trebuit sa ma pregatesc fizic pentru ceea ce urma sa se intample asa ca responsabilitatea de a cumpara tot ce era nevoie pentru momentul sosirii mele , impreuna cu copilul acasa , a ramas pe umerii sotului meu. Acesta , primind foarte multe sfaturi de la apropiati in legatura cu ce trebuie sa cumpere si cat trebuie sa cumpere , a inceput degraba cumparaturile. Deci , va ganditi cate a putut sa cumpere si ce a reusit sa cumpere un barbat la prima lui experienta ca si tatic. Asa deci , primele sale obiecte cumparate au fost suzete avent. Si da , suzete , pentru ca a cumparat un set de 5 suzete si nu doar una , doua si chiar avea dreptate cu ce spunea : “jumatate din ele o sa le pierdem!”

Apoi a urmat cana bebelusi , insa si acestea achizitionate tot intr-un stoc mai mare , deoarece sunt foarte atractive pentru cei mici , pentru ca se gasesc pe diferite culori , lucru care ii fascineaza pe copii. Insa , avand un sot precaut , nu s-a rezumat doar la cana pentru bebelusi , a luat si cana copii , pentru a fi pregatiti pentru atunci cand va mai creste cel mic. Taticul nostru a ales cana tommee tippee la recomandarea unui apropiat de familie. Intr-adevar , am fost foarte multumiti de recomandare. Cana a fost creata special pentru copii , astfel oferind o trecere mai usoara de la biberon la cana. Atat cana pentru copii , cat si cana pentru bebelusi , s-au dovedit a fi de mare ajutor.

Desi am avut o lista lunga si incarcata de cumparaturi , nu putea lipsi un biberon avent de plastic , acesta fiind usor de manevrat , insa am luat si cateva biberoane sticla avent , fiind foarte usor de spalat si sterilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *