Locuiesti in Bucuresti si esti in cautarea jobului perfect?

Locuiesti in Bucuresti si esti in cautarea jobului perfect?

Orice job are avantaje si dezavantaje. In ziua de astazi, insa, majoritatea locurilor de munca par sa aduca mai multe neplaceri decat satisfactii. In multe cazuri, ne angajam unde apucam pentru ca avem nevoie de bani si nu ne permitem sa cautam ceva care sa ofere si conditii excelente. Este important, deci sa stiti ca exista totusi un domeniu in care puteti sa va angajati fara probleme si in care puteti sa va indepliniti visurile: videochatul. Iar daca in urma cu cativa ani videochatul era privit ca pe un subiect tabu in Romania, lucrurile s-au schimbat considerabil, astazi fiind un job perfect legal, reglementat conform legii.

Castiguri fabuloase

Bucurestiul este orasul tuturor posibilitatilor, chiar si atunci cand vine vorba despre joburi. Totusi, sa nu uitam faptul ca este un oras scump, iar studentii resimt cel mai tare acest lucru. Daca esti studenta in Bucuresti, ai de platit facultate, chirie, mancare si alte facturi, iar banii de la parinti vor fi insuficienti. Din fericire, exista optiunea de angajari videochat. Studiourile sunt cu sutele in Bucuresti. Despre unele se vorbeste frumos, atat in social media, cat si in forumurile de specialitate, iar despre altele… mai putin. Vorbim astazi despre cele care fac parte din prima categorie.

Charm Studio este un studio de videochat amplasat central, in Piata Unirii, fix langa Baroul Bucuresti. Sloganul lor este „150 de modele fericite ne recomanda”. Iar daca va intrebati pentru ce sunt cei de la Charm atat de laudati, atat de catre modele, cat si de catre lumea din industrie, ei bine, motivele sunt multe. Mai intai, ei ofera cele mai mari comisioane de pe piata, dar si bonusuri consistente pentru modelele perseverente. Un model videochat ajunge sa castige, la Charm Studio, pana la 20.000$ in fiecare luna. Da, ati citit bine: 20.000$!

Program flexibil

Orice studio videochat bun va oferi un program flexibil, full-time sau part-time, cu ore care pot fi alese de model ca sa o avantajeze. Astfel, va veti putea organiza timpul fix cum va doriti. Nu trebuie sa va chinuiti cu un orar rigid, care nu ia in considerare niciodata nevoile angajatului. Sigur, va trebui sa faceti un anumit numar de ore si sa fiti constante online, insa flexibilitatea este, totusi, destul de mare. Este foarte usor, deci, sa va faceti timp pentru voi.

Mediu luxos de munca

Multe persoane nici nu isi dau seama ca le este afectat la maxim moralul daca lucreaza intr-o locatie urata. Acest lucru nu se va intampla in videochat, cel putin nu la un studio care se respecta si care isi pretuieste angajatii. Sediile sunt mereu decorate modern si luxos, iar camerele din care se lucreaza arata ca niste poze dintr-un catalog glamour. Imaginea este foarte importanta pentru modele, iar locatia contribuie si ea mult la aceasta.

Asadar, nu mai sta pe ganduri! Fii model videochat si indeplineste-ti toate visurile!