La repatriere decedati, firmele de servicii funerare fac echipa cu familia indurerata

Atat la nunta, cat si la inmormantare, evenimente majore din viata unei persoane, familia nu poate faca fata singura tuturor aspectelor care tin de organizare. Daca vrei ca totul sa fie pregatit la timp, apelezi la cele mai bune firme de profil, sa faca echipa cu tine din faza de proiectare si pana la sfarsit.

Sincer? Mi se pare ca este mai dificl in cazul unei inmormantari, fiindca la o nunta, veselia alunga stresul, oboseala, dar cand iti moare cineva drag, iti piere tot cheful de viata.

Cel putin daca moare la mii de kilometri distanta de casa, adica in Anglia sau in Germania, te cuprinde exasperarea. Chiar si o familie mare si unita se simte ingenuncheata de acest trist eveniment, fara servicii de repatriere decedati  oferite de catre firme oneste si cu experienta.

Te framanti pentru tot.  Te intrebi cine il va pregati acolo, cu ce masina va fi adus, cine va face rost de actele necesare. Pare irealizabil si in cazul in care pleaca dupa el doi membri din familie, cei mai desurcareti.

In plus, doua bilete de avion dus-intors, plus cheltuielile facute cu sederea acolo depasesc de doua ori costul repatrierii facute fara efort, de echipa de la firma de pompe funebre care se pune la dispozitia ta si a celui drag.

Ii vei simti aproape de tine de la inceput, de la primul apel telefonic. Vei discuta cu ei ca si cu un membru al familie, sfatuindu-te ce sa alegi si cum sa faci ca totul sa fie bine.

In timp ce tu si ai tai va pregatiti sa ii faceti primirea, ei muncesc de zor, acolo, departe. Sa stii ca nu au o clipa de odihna ca decedatul sa ajunga la timp la capela si inmormantarea sa se desfasoare conform graficului.

Da, este important sa se respecte programarile, fiindca intr-o parohie foarte mare pot fi si 4-5 morti intr-o zi.

Increderea reciproca este cheia reusitei muncii in echipa, asa ca verifica atent firma, mai ales ca pe site-ul fiecareia sunt evaluari ale clientilor si cuvinte de multumire adresate celor care au lucrat ca albinele ca decedatul sa fie adus la timp.

Echipa de la firma de servicii funerare prezentata mai sus se ocupa de decedat ca si cum le-ar fi ruda. Corpul care este imbalsamat si imbracat arata impecabil, iar acest lucru este dificil de realizat in conditiile in care trupul este inert. De partea lor au insa experienta si echipamentele necesare.

Fac totul cu daruire, fiindca stiu ca acasa decedatul este asteptat de ai sai.

O echipa este mult mai puternica, mai ales daca este antrenata corespunzator. De zeci de ani firmele acestea ofera servicii de repatriere si stiu cu ochii inchisi ce trebuie sa fie facut in fiecare caz.

Repatrierile facute celor care au dececat in conditii naturale sunt diferite de cele in care s-a inregistrat o moarte violenta.

Ei stiu teoretic si executa practic totul la superlativ, de aceea nu ezitati sa le cereti ajutorul. Pentru decesele din familie care au loc in tara sau in strainatate, apelati la cei care vor actiona mai mult decat dumneavoastra ca inhumarea sa fie facuta perfect si fara intarziere.