Felinare argintii pentru case deosebite

Lumina secundara este importanta atat pentru locuinta, cat si pentru spatiul in care lucram. Setul de felinare argintii din magazinul Insignis este un obiect care nu ar trebui sa lipseasca nimanui.

Felinare argintii de o eleganta aparte

Setul de felinare argintii de 2 bucati H36 – 46 este de o eleganta aparte. In magazinul Insignis se gasesc multe tipuri de felinare, insa acestea sunt deosebite. Design-ul lor aduce aminte de cel industrial, insa eleganta si detaliile cu care este facut il claseaza intr-un top superior. Acesta este ideal pentru orice decor si culoarea lor argintie este una care se va purta intotdeauna. Acestea sunt realizate din otel inoxidabil si au o inaltime de 36 cm, respectiv 46 cm.

Ele se pot folosi ca obiect de decor in orice incapere a locuintei, dar si la mesele festive.

Felinare argintii cu o lumina aparte

Lumina in care ne desfasuram activitatile este foarte importanta. Asta deoarece psihicul nostru isi cauta starile emotionale in functie de aceasta. Atunci cand lumina nu este pe placul nostru simtim imediat un disconfort. De aceea, ar trebui sa fim foarte atenti atunci cand ne alegem tipul de lumina folosit. Aceste felinare argintii vizeaza nu doar lumina ci si design-ul interior, creand o atmosfera impecabila.

Magazinul Insignis recomanda sa le asezam pe podea pentru un efect aparte. Manerele sale facute din sfoara taie din aerul rece al otelului inoxidabil, facandu-le, astfel un obiect de decor cald. Setul de felinare argintii este ideal pentru a fi oferit drept cadou, dar si pentru propria locuinta sau pentru birouri. Ele pot fi si asezate pe afara, pentru ca materialul din care sunt facute nu rugineste. Va recomandam folosirea felinarelor albe pentru a strica design-u total al acestuia, insa si lumanarile de alte culori pot fi folosite, dca sunt asortate cu un obiect de decor in aceeasi nuanta precum o vaza sau o farfurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *