Fara paraziti in firma noastra!

La noi se munceste si fiecare este pretuit, fiindca fara oameni loiali si harnici, activitatea noastra nu ar avea rost! Titlul nu are deloc semnificatie metaforica exprimand cat mai realistic adevarul.

Cand ne-am referit la parazitii din firma, ne-am gandit la soareci, sobolani, muste, tantari, purici, capuse, gandaci, dar si serpi, lilieci sau pasari. Toti oportunistii care s-ar putea hrani fara sa depune un efort si sa ne lase in schimb microbii lor nu au ce cauta la noi, nici macar in curte!

Punem pe primul plan grija fata de om, confortul angajatilor fiind literara de lege pentru noi si pentru asta am semnat contract de colaborare pe un an cu firma dezinsectie Companiaddd.ro, care are grija de mediu, la fel de bine cum are grija de colaboratorii sai.


Daca te intrebi care sunt preturi servicii deratizare, trebuie sa stii ca sunt foarte accesibile.
De pilda dupa realizarea unei operatiuni de deratizare, dezinfectie sau dezinsectie arde toate ustensilele implicate in procesul respectiv.

Consideram ca prevederea prin care firma care nu efectueaza curatirea periodica de paraziti cu personal calificat este amendata cu sume cuprinse intre 3000-8000 de lei este indreptatita, fiindca oamenii nu vin la serviciu sa se imbolnaveasca sau sa fie muscati de serpi, ci sa li se asigure securitatea si sa fie eficienti.

Pentru firme si societati, Companiaddd.ro asigura servicii complexe de deratizare, dezinfectie si dezinsectie in functie de suprafata locatiei rspective. Cel mai mic pret este perceput pentru suprafete de sub 50 mp, fiind de 75 de lei. Daca imobilul are intre 50-100 mp se achita 100 de lei, de la 100 mp, la 200 mp 150 de lei, 200 de lei de la 201, la 400 mp si 400 de lei de la 401 mp la 1000 mp.

Cu aceste sume se realizeaza urmatoarele obiective:

-evitarea amenzilor

-obtinerea de noi clienti si contracte fiindca daca in firma exista paraziti, nimeni nu isi doreste afaceri cu ea, in special daca isi desfasoara activitatea in alimentatia publica

-cresterea eficientei angajatilor

-diminuarea concediilor medicale, cauzate de imbolnavirea angajatilor.

Solutiile sigure de combatere sunt realizate pe baze stiintifice, iar furnizorii de servicii au in vedere ca si medicii foarte buni, preventia si nu interventiile curative.

Prin punerea la punct a preventiei toata lumea va fi mai linistita si va avea mai putine probleme de rezolvat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *