Este o idee buna sa alegi un antrenor personal?

Viziteaza mai multe sali de fitness, intreaba personalul de acolo de ce ar trebui sa iti iei un antrenor personal de fitness si vei primi doar raspunsuri diferite. Problema cu sfaturile pe care le primesti este ca vin din partea unor oameni profesionisti in vanzari, ale caror raspunsuri sunt conduse de un target si sunt construite pentru a creste profitul afacerii. Orhideeasport.ro este o sala de fitness premium care are portile deschise pentru oricine isi cauta un antrenor personal in Bucuresti.

Ce te determina sa alegi un antrenor personal al orhideeasport.ro?

Decizia de a angaja un antrenor personal trebuie sa vina din proprie initiativa, sa fie bazata pe motive valide si cu o privire de ansamblu asupra a tot ce poti primi in schimbul banilor tai. Cateva motive pentru care sa lucrezi cu un antrenor personal de fitness ar fi:

1.Nu obtii rezultate de unul singur. Multi oameni incep un regim de exercitii cu un scop general in minte, de obicei scaderea greutatii si muncesc luni de zile sau chiar ani, fara sa apara un rezultat impresionant.

anternor personal orhideeasport

Un bun antrenor personal incepe calatoria ta spre corpul pe care ti-l doresti cu mai multe intrebari legate de obiectivele tale, ce te motiveaza si ce program de exercitii ai abordat in trecut. Numai dupa ce obtine destule informatii care sa-l ajute sa inteleaga unde te afli in acest moment si un unde ai vrea sa fii, atunci va dezvolta un plan de antrenament si de nutritiei specifice pentru tine. Apeleaza orhideeasport.ro, un loc unde profesionistii in domeniul sportului te asteapta sa te calauzeasca in drumul tau spre forma fizica pe care ti-o doresti.

2.Nu stii de unde sa incepi. Niciun antrenor personal nu ar trebui sa presupuna ca ai venit la sala de fitness foarte bine informat in legatura cu anatomia, fiziologia, nutritia sau stiinta exercitiilor. Un antrenor personal cu experienta cum sunt si cei de aici trateaza fiecare client ca pe un incepator, pe care il ajuta sa avanseze. In acest caz, ai oportunitatea de a invata cele mai sigure si mai eficiente cai de a-ti construi un corp solid, de a face exercitii cardio si de a te feri de accidentari neplacute.

Multi oameni care vin sala nu stiu sa execute corect exercitiile si nu acorda atentie sigurantei, iar mai potrivita persoana care sa te invete aceste lucruri este un antrenor personal de fitness. In prezent, sunt la moda antrenamentele online pe care le poti gasi pe diferite platforme de continut video, insa problema acestei abordari este ca nu stii cum sa folosesti eficient echipamentele, iar programul de antrenament nu a fost dezvoltat special pentru nevoile si limitele tale fizice. Intra pe orhideeasport.ro pentru a obtine un program personalizat de antrenament, dezvoltat de un antrenor personal ce urmaresti atat dezvoltarea ta fizica, cat si mentinearea corpului sanatos.

3.Risti sa te plictisesti de exercitii. Daca nu schimbi periodic programul de exercitii sau sa adaugi altele noi, e posibil sa te plictisesti de antrenament si in scurt timp sa renunti. Un bun antrenor personal iti urmareste progresul, modul in care corpul se adapteaza exercitiilor si iti te motiveaza constant sa mergi mai departe. Daca apar semne ca incepe sa iti scada motivatia, acesta schimba rutina exercitiilor si adauga alata varietate pentru a face timpul petrecut la sala cate mai interesant si sa iti provoace continuu corpul. Ia legatura cu un antrenor personal de fitness de pe orhideeasport.ro si si bucura-te de un program de exercitii personalizat, in care ai siguranta ca te lovesti mereu de provocari si motivatia ta ramane la un nivel inalt.

Fizicul la care visezi necesita timp si implicare constanta. Daca nu te simti destul de motivat incat sa incepi un program de unul singur, apeleaza la un antrenor personal de la orhideeasport.ro si care sa te ajuta sa iti atingi limitele si in scurt timp sa le depasesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *