Drumul natural spre echilibrul interior

Te uiţi cu admiraţie la personalităţile stăpâne pe sine, calme, echilibrate şi mereu pozitive? Ţi-ar plăcea şi ţie să dispui de un astfel de capital emoţional perfect echilibrat care să te ajute să iei cele mai bune decizii şi să te protejeze de supra-îngrijorarea care te face, de multe ori, să îţi pierzi cumpătul sau încrederea în sine sau în ceilalţi? Ei bine, este nu numai posibil să dobândeşti un astfel de echilibru interior, dar să o şi faci în cel mai relaxant, plăcut şi non-toxic mod. Anume prin recurs la terapia bach, o tarapie gândită special să te reechilibreze emoţional prin parfumul natural al florilor.

        Terapia bach pentru controlul de sine

         Multe dintre cauzele fizice ale suferinţei sunt precedate de episoade de suferinţă psihică. Fie că suferim de anxietate, de tulburări de panică sau de depresie, acest gen de suferinţă poate duce, prin capaciatatea corpului de a somatiza dezechilibrele emoţionele, la afecţiuni fizice concrete, cum ar fi cele hormonale, migrenele, afecţiunile la stomac sau chiar aritmii şi tahicardie. Din acest motiv, este bine ca în momentul în care conştientizăm că nu ne mai putem asigura spontan echilibrul emoţional și că nu reuşim să ne detensionăm sau să alungăm stresul aşa de uşor ca înainte, să consultăm un psihoterapeut. 

Acesta ar trebui să remedieze problema înainte ca aceasta să capete proprorţii prea mari. Pentru că o terapie este principalul remediu al dezechilibrelor emoţionale şi este, fără doar şi poate, indispensabilă refacerii psihice. Terapia bach este o astfel de terapie destinată reechilibrării emoţionale care nu apelează la niciun fel de produs chimic ci, strict, la remediile pe care le oferă natura.

<h2>Tulburări ce poti trate prin terapia bach</h2>

         Tulburările emoţionale nu sunt o achiziţie recentă, ele fiind prezente de-a lungul întregii istorii omeneşti, din cele mai vechi timpuri, dar sunt, cu siguranţă, mult mai răspândite în secolul moderen decât în oricare altul. Iar din această cauză şi remediile pentru tratarea lor sunt mai multe şi mai diverse decât în oricare altă epocă. Dar nu nepărat şi mai eficiente. Întra-devăr acolo unde cazurile de disfuncţii psihice sunt extrem de grave, medicina alopată şi neuroştiinţele au elaborat cele mai performante tratamente de până acum. Însă de cele mai multe ori se ajnge la o agravarea a dezechilibrelor interioare tocmai pentru că nu sunt tratate din timp.

Cu cât ai intervenit mai devreme cu atât şansele ca aceste dezechilibre să fie complet remediate sunt mai mari. Iar acest lucru nu înseamnă altceva decât evitarea tratamentelor chimice agresive. O astfel de cale de a evita disconfortul şi stresul la care îţi este supus corpul de administrarea tratamentelor chimice este terapia bach pe care ţi-o pune la dispoziţie Clinica Eliade. Ceea ce te va readuce pe drumul cel bun privind reechilibrarea şi gestionarea propriilor emoţii va fi parfumul natural al florilor. 

Proprietăţiile curative ale plantelor sunt cunoscute dintotdeuna, iar până la apariţia medicinei moderne, acestea erau remediile cele mai folosite pentru orice fel de afecţiuni. Din acest motiv medicina naturistă beneficiază de o lunga experienţă privind vindecarea. Iar terapia bach beneficiază şi ea nu numai de o astfele de experienţă, dar şi de rezultate pe măsură. Adică pozitive, care vă vor însenina dispoziţia de la prima utilizare pentru ca apoi, progresiv să vă redea controlul total asupra propriilor emoţii. Alegând terapia bach de la clinicaeliade.ro alegeţi să fiţi stăpâni pe dumnevoastră. În mod natural. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *