Descopera oferta de credite pentru firme oferite de IFN-uri

credit nebancar de nevoi personale

Pe piata de creditare din tara noastra concurenta este foarte mare, atat cand vorbim despre creditarea persoanelor fizice, cat si in ceea ce priveste creditarea persoanelor juridice. Solutiile de creditare pentru firme sunt tot mai variate si numeroase institutii financiare nebancare (IFN) ofera credit pe firma.

Daca detii o firma si ai nevoie de diverse sume de bani, dar conditiile de creditare oferite de banci sunt total in dezavantajul tau si birocratia pentru obtinerea unui credit bancar necesita mult timp si multa bataie de cap, atunci cea mai buna alegere o reprezinta acele IFN-uri care ofera credite persoane juridice.

Astfel, exista diverse tipuri de imprumuturi cand vine vorba despre firme. In primul rand poti opta pentru imprumuturi pe baza garantiilor materiale. Un astfel de imprumut este cea mai buna alegere atunci cand ai nevoi de surse finantare mai mari si nu le poti acoperi.

Prin urmare poti accesa un credit pe firma aici cu conditia sa ai posibilitatea de a oferi garantii materiale pentru imprumutul solicitat. Vei primi o linie de creditare pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 2 ani de zile, iar rambursarea se poate face prin rate fixe.

Un alt tip de imprumut pentru persoane fizice este incasarea in avans a 80% din valoarea bonurilor la ordin si a CEC-urilor de la clienti. Aceasta operatiune se numeste scontare si pentru un astfel de imprumut instrumentele de plata de tipul CEC-urilor si bonurilor la ordine sunt girate in favoarea companiei ce ofera creditul.

Avantajele scontarii sunt numeroase si cele mai importante se refera la faptul ca nu ai nevoie de garantii materiale, iti cresti vanzarile si profitul, dar si faptul ca intreaga procedura este transparenta si personalizata pe nevoile fiecarei firme.

Ajungem si la a treia varianta de credite persoane juridice, si anume factoringul. Prin aceasta operatiune financiara orice firma poate incasa in avans pana la 80% din valoarea tuturor facturilor emise de catre clienti.

Astfel orice firma isi poate rezolva imediat eventualele probleme cauzate de lipsa de cash-flow si activitatea firmei poate fi continuata extrem de eficient. Pentru a aplica la acest tip de credit pe firma click aici.

Pentru oricare dintre aceste credite persoane juridice click aici si descopera cat de usor poti sa accesezi un astfel de credit in doar cateva minute. Iar documentele necesare pentru obtinerea unui imprumut sunt mult mai putine comparativ cu accesarea unui credit bancar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *