De unde puteti cumpara cosuri gunoi rezistente si elegante

De multe ori am vrut sa cumpar cosuri gunoi pentru gospodarie, dar in magazinele obisnuite nu am gasit decat cosuri din plastic, cu peretii perforati, din care curg gunoaiele. Firimiturile se raspandesc printre grilajele acelea din plastic si curg in jur. Intotdeauna ma uit dupa cosuri din inox si pentru bucatarie si pentru restul casei, dar si pentru gradina, fiindca nu imi plac resturile de pufuleti sau de paine raspandite in toata casa, pe covor.

Cosuri menajere ermetice reprezinta solutia idela pentru colectarea gunoiului si pastrarea acestuia, pana cand cosul poate fi golit in tomberon. Consider ca sunt mult mai utile cosurile din inox, cu pereti compacti si cu capac, decat cosurile din care curge gunoiul. Chiar daca este mai scump un astfel de cos, el va ajuta sa faceti curatenie mai putin si sa economisiti efort si energia electrica pe care o va consuma aspiratorul.

Am cautat mult si am gasit cosuri colectare selectiva

in magazinul online Cosuri-europubele.ro si am fost multumita sa constat urmatoarele aspecte legate de produsele aflate in stoc:

-materialele din care sunt facute sunt foarte rezistente si aspectuoase. Se gasesc aici si cosuri din inox, care stralucesc de curatenia, dar si din plastic de cea mai buna calitate.

-cromatica acestor cosuri este variata, astfel ca aceste cosuri se asorteaza perfect atat designului interior, cat si mediului in care sunt amplasate: gradini, curte, malul lacului. Cumparatorii por alege cosuri argintii, maro, verzi, galbene, maro sau combinatii bicolore de o eleganta rafinata, cum sunt cosurile maro-bej.

-in functie de numarul de utilizatori si de amplasare exista cosuri de gunoi mai mici sau mai mari, unele fiind masive.

-formele variate sunt menite sa completeze sau sa se integreze in geografia locului in care sunt asezate.

-au grad maxim de stabilitate, prin urmare nu se varsa, raspandind gunoaiele peste tot.

-sunt prevazute cu capac, astfel ca nu ies microbii din ele, in special din cele de inox cu peretii compacti. Inoxul este o bariera sigura in calea microbilor. De asemenea nu se raspandesc in jur nici mirosurile dubioase, in special vara, cand temperaturile sunt foarte mari.

-exista cosuri pentru colectarea selectiva cu ajutorul carora veti face tot ce trebuie pentru mediu si pentru ceilalti oameni. Reciclarea economiseste resursele mediului si scapa natura de poluare.

-exista cosuri menajere prevazute cu scrumiera. Si in gradina este bine sa aveti astfel de cosuri ca vizitatorii fumatori sa puna scrumul direct in compartimentul specific.

-cosurile cumparate sunt livrate la adresa indicata

-se poate solicita in orice moment o oferta de pret, iar la prima comanda se face o reducere de 5%.

Trebuie sa va spun ca sunt foarte fericita ca am descoperit acest magazin de cosuri de gunoi excelent aprovizionat cu produse de calitate premium. Nu va ia mai mult de 10 minute sa plasati comanda, iar reducerile sunt tentante. Peste 98 % dintre clienti sunt foarte multumiti de calitatea produselor si de livrarea acestora.

Recomand cu caldura cosurile de gunoi din inox, care permite colectarea selectiva si fixarea in ele a unor saci de gunoi care sa le mentina curate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *