De ce sa alegi Eastlines pentru transport colete interantional?

In momentul in care va hotarati sa apelati la o firma pentru transport colete international, trebuie sa aveti mare grija pentru a nu cadea in plasa sarlatanilor sau a firmelor fantoma sau pur si simplu a firmelor care nu ofera servicii de calitate.

Fiind stabilit de ceva vreme in Marea Britanie, cei de acasa au vrut sa imi trimita un colet insa au ezitat pentru si si-au pus diverse intrebari despre cum sa imi trimita respectvul colet astfel incat sa aiba siguranta ca acesta va ajunge intreg si in timp util la mine.

Spre norocul meu, avand multi colegi romani la locul de munca, acestia mi-au sugerat ca ai mei sa trimita prin Eastlines, acestia avand experiente anterioare foarte placute cu aceasta firma. Am intrat pe site-ul acestora, sa vad cum sta treaba si cum se procedeaza, cu platile, comezile, cum se trimit colete, preluarea comenzii si asa mai departe.

Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli care sunt prezentati pe site, incepand cu ambalarea coletului, pe care o vei face chiar tu, ceea ce mi se pare foarte convenabil. Dupa ambalare urmeaza pasul in care trebuie facut comanda, care se poate realiza online, indiferent de perioada zilei urmand ca aceasta sa fie procesata de catre operatori.

De asemenea o comandarea prin interemdiul site-ului, va da posibilitatea unei cotatii de pret instante dar si transparete si veti stii astfel ce servicii sunt disponibile pentru tipul expeditiei pe care doriti sa o finalizati. In functie de greutate, dimensiuni destinatie si asa mai departe.

Pentru toate detaliile necesare trimiterii unei comenzi, fie ca este vorba de un plic, colet sau palet, va invit sa accesato site-ul acestora unde veti obtine absolut toate informatiile in functie de categoria in care se va incadra comanda domneavoastra.

In ceea ce priveste comanda care a fost trimisa de cei de acasa catre mine, aceasta a fost livrata intr-un timp foarte scurt iar in ciuda emotiilor alor mei cu privire la siguranta coletului, totul a decurs exact asa cum trebuie.

In plus cu ajutorul serviciului de tracking, am stiut mereu unde se afla coletul care urma sa ajunga si astfel am putut sa imi fac o idee despre cand va sosii.

Recomand Eastlines pentru serviciile de cea mai buna calitate cu ajutorul carora vei sta fara griji pentru ca pachetul tau va ajunge in siguranta la destinate. Atat din Romania catre Anglia, cat si din Anglia catre Romania.