De ce limba engleza?

Intotdeauna mi-am dorit sa invat limba engleza. Inca de cand eram copil visam sa vorbesc ca “americanii”. In scoala insa, am avut parte de limba franceza si germana. Nu pot sa spun ca am iesit in pierdere. Mi-a fost destul de util sa cunosc cele doua limbi insa, limba engleza mi-ar fi fost mult mai utila.

Cel mai greu mi-a fost atunci cand am petrecut cateva saptamani la Londra, acolo unde locuieste fratele meu. Nu pot sa va spun cat de frustrant este sa nu te descurci sa ceri ceva intr-un magazin sau sa nu prea poti sa te plimbi de unul singur pe strazi, de teama sa nu te pierzi si sa nu stii cum sa intrebi care este drumul spre casa. Peste tot eram dependenta de fratele meu si asta m-a facut sa ma ambitionez ca sa invat. Si determinarea era cu atat mai mare cu cat la serviciu aparuse o noua oportunitate de promovare. Pe lanaga alte pregatiri, se cerea si cunoasterea, la nivel mediu, a limbii engleze. Cum m-am intors de la Londra, am si inceput sa caut cursuri potrivite pentru mine.

Asa am descoperit Centrul de Meditatii Capri, din Bucuresti. Este un centru special, unde sunt disponibile cursuri de engleza pentru incepatori, cursuri pentru avansati si cursuri engleza pentru copii. Vazand ca programul de desfasurare al orelor mi se potrivea ca o manusa, am sunat imediat si m-am inscris. Si tarifele practicate sunt mai mult decat accesibile. Odata ajunsa la cursuri, pot sa spun ca am descoperit niste oameni minunati, care au fost atent selectati de catre conducerea centrului de meditatii. Sunt oameni care au terminat facultati de profil, premiati la diverse competitii in domeniu, pe plan national si international. Profesorii de engleza de la Centrul de Meditatii Capri sunt oameni care pun pasiune in fiecare lectie predata.

Am avut posibilitatea de a alege cursuri de tip one-to-one, in grupuri mici, de 2 pana la 3 persoane, sau in grup mai mare, de 6 pana la 10 persoane. Am ales un grup mic, deoarece imi place sa fiu interactiva si, in plus, am fost increzatoare in metoda de predare a profesorilor de aici. Si pot sa ma declar extrem de multumita. Profesorul a stiut exact cum sa lucreze cu fiecare dintre noi, astfel incat sa avem toti parte de atentie. A fost fantastic! Am invatat, am ras, am participat activ la fiecare minut din ora. Dupa ce am terminat, pot sa spun ca deja reuseam sa port o conversatie si sa inteleg foarte bine cand cineva vorbea cu mine. Asta m-a facut sa aplic si pentru oportunitatea din companie. Datorita cursurilor de la Centrul de Meditatii Capri, am reusit sa invat excelent limba engleza, intr-un timp record, si sa obtin promovarea mult dorita in companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *