Cum sa faci ca genele false sa reziste mai mult timp.

Cu siguranta ai auzit vorbindu-se macar odata de extensii gene. Le mai cunosti probabil si sub denumirea de gene false. Poate ai reusit sa le si aplici, insa observi ca, la scurt timp, acestea se desprind. Stim ca fiecare femeie viseaza la gene lungi, curbate, dar majoritatea femeilor care nu au fost binecuvantate de natura isi strica genele cu extensii de proasta calitate.

O extensie de calitate este o lucrare complexa care presupune cheltuieli considerabile. Si ar fi minunat daca ar dura pentru totdeauna. Din pacate insa, cresterea naturala a genelor duce la caderea extensiilor dupa ceva timp. Genele naturale au o durata de viata de aproximativ 3 luni inainte de a incepe sa cada. Desigur, impreuna cu genele, extensiile dispar si ele.

Totusi, acest lucru nu inseamna ca o extensie dureaza 3 luni. Pe de alta parte, nu este posibila utilizarea genelor naturale minuscule pentru aplicarea extensiilor. Aplicarea este posibila numai atunci cand genele au atins o lungime optima. Toate acestea reduc ciclul de viata al unei prelungiri la aproximativ 6-8 saptamani.

Ei bine … Ce poti face daca extensiile de gene nu se mentin?

Pentru a face fata eforturilor si costurilor, extensiile de gene fir cu fir sau gene banda ar trebui sa dureze mai mult de 6-8 saptamani. Este foarte dificil sa stii cu siguranta care ar putea fi motivele caderii. Aceasta se poate datora aplicatiei, mai ales daca genele nu au fost curatate si degresate in profunzime. Sau poate fi pentru ca iti place sa te joci cu genele tale. Sau din orice alt motiv fizic. Sau unele produse de ingrijire personala pe baza de ulei au intrat in contact cu genele, depunand grasime care le ingreuneaza.

In aceste cazuri, genele false a nu dureaza mult, dar exista si multe alte motive. In primul rand, ar trebui sa folosesti produse de calitate. Iti recomandam magazinul si scoala de beauty Orzelowska. Aici vei gasi produse la preturi bune si de o calitate superioara. In plus, daca doresti un kit extensii complet, tot la Orzelowska Eyelash Shop il vei gasi.

Trebuie sa stii ca durata extensiilor depinde de cativa factori cruciali:

Curata bine genele! – Pentru a putea obtine extensii naturale de lunga durata este necesara o curatare corespunzatoare inainte de aplicare. Daca nu sunt perfect curate, vor arata rau. Pentru a efectua o curatare completa, este necesar sa folosesti o solutie fara alcool si fara grasimi, pe care o vei gasi la Orzelowska. Este important sa cureti si pielea din jurul ochilor, astfel incat genele sa adere mai bine.

Alege tehnica de aderenta potrivita – Tehnica de aderenta joaca un rol decisiv in prelungirea duratei de viata a extensiilor de gene. Extensiile sunt aplicate perfect atunci cand genele naturale sunt conectate la cele artificiale urmand intreaga lungime si  folosind un lipici gene de inalta calitate.

Fereste-te de excesul de greutate! Un sfat foarte important pentru durata extensiei genelor consta in a nu le lipi prea tare de genele naturale. Lungimea extensiilor nu trebuie sa depaseasca niciodata 30-50% din lungimea naturala. Grosimea genelor trebuie sa fie exact aceeasi cu cele naturale, sau putin mai mari. Excesul de greutate si / sau lungime duce la „bascularea” prematura. 

Impermeabil da, dar nu imediat! – Asigura-te ca extensiile nu se uda cel putin 24 de ore de la aplicare, in cazul in care faci un dus, sauna sau mergi la piscina.

Mascara, da sau nu? – Nu recomandam utilizarea rimelului pe extensii, mai ales daca este rimel impermeabil cu uleiuri care scurteaza durata de viata a extensiilor. Mascara care contine ulei dizolva lipiciul de extensie, la fel ca si eliminatorii de machiaj care contin ulei sau alcool. Daca il utilizezi, asigura-te ca este fara ulei si solubil in apa.