Cum iti dai seama ca ai achizitionat un ceas de mana fals?

Ceasul de mana se numara printre obiectele cele mai falsificate la nivel mondial, acest lucru datorandu-se faptului ca ceasului de mana este unul dintre cele mai achizitionate obiecte. Pentru a-ti da seama daca si tu ai achizitionat sau nu un ceas de mana fals iata care sunt cateva dintre semnele care transmit faptul ca ceasul de mana achizitionat este doar o replica.

In cazul in care ceasul de mana achizitionat ticaie puternic atunci este clar ca ai fost pacalit si ai achizitionat un ceas de mana fals. De obicei ticaitul ceasurilor de mana este insesizabil asa ca fii atent la acest criteriu pentru a identifica daca ceasul de mana este sau nu original.

Greutatea ceasului de mana este un alt detaliu cu ajutorul caruia iti poti da seama daca ai achizitionat sau nu un ceas de mana fals. Avand in vedere ca ceasurile de mana false sunt construite cu piese mai proaste din punct de vedere calitativ este logic ca acestea vor avea o greutate mai mica decat ceasurile de mana originale.

Inexactitatile din punct de vedere a design-ului sau a functionarii sunt alte doua elemente care transmit faptul ca ceasul de mana achizitionat este unul fals. Pentru a putea identifica aceste doua criterii este necesara analizarea foarte atenta a ceasului de mana.

Nu in ultimul rand, lipsa documentelor care atesta autenticitatea ceasului de mana sau proasta calitate a acestor acte este un element care transmite faptul ca ceasul de mana achizitionat este unul fals.

Pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie, care cu siguranta nu este deloc placuta ai doua variante:

  • Inainte de a achizitiona un ceas de mana cerceteaza-l cu mare atentie pentru a identifica unul dintre elementele prezentate mai sus;
  • Achizitioneaza ceasuri de mana doar prin intermediul celor de la ceasmania.ro, site-ul care ofera o varietate mare de ceasuri barbatesti si ceasuri dama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *