Cum alegem cea mai bună ofertă de prețuri print digital

Aparent mai toate evenimentele se promovează pe social media. În realitate, nevoia de a tipări materiale e tot mai crescută pentru că promovarea online și offline se îmbină armonios și împreună dau rezultate foarte bune. Fiecare dintre noi lucrează la un proiect, vrea să transmită un mesaj lumii despre un eveniment, produs, cauză umanitară, afacere nouă sau orice altceva. Așa că pe ușile tipografiei Global Print ies oră de oră pachete cu cărți de vizită, invitații de nuntă, postere, afișe mari, etichete, calendare, ambalaje personalizate, meniuri de restaurant, pungi de cadouri personalizate, flyere și multe altele.

Prețul înainte de toate

Înainte de a stabili cu exactitate costurile de tipărire este nevoie să se stabilească tirajul. De cele mai multe ori tirajul pentru afișe, invitații de nuntă, postere, meniuri, autocolante sau cărți de vizită este de ordinul sutelor și nu de ordinul miilor așa că ne vom concentra pe prețuri print digital. Printul digital este recomandat pentru tiraje mici, este mai ieftin, mai rapid și oferă o calitate excelentă pe diverse medii de printare. După stabilirea formei, culorilor, mediului de printare, timpului și tirajului ne putem concentra pe aflarea unei oferte concrete din partea unei tipografii și implicit pe aflarea costurilor. De cele mai multe ori se pune la dispoziție un calculator de prețuri print digital online, direct pe site-ul tipografiei.

Cum se pot afla prețurile

Există două modalități de a afla costurile unei anumite comenzi: folosirea calculatorului digital și completarea unei cereri de ofertă. Pentru a afla direct și personal cam in ce categorie de prețuri print digital te încadrezi pentru o anumită comandă se introduc următoarele date în calculatorul online: produsul, formatul, tipul de hârtie dorit și greutatea hârtiei, metoda de printare, cantitatea și metoda de livrare. În funcție de acești indici se vor stabili costurile estimative. Calculatorul este util pentru tiraje mici de print digital. În acest caz oferta calculată va fi transmisă clientului prin email.

Pentru tiraje mai mari, formate atipice, complexe, produse personalizate comenzile vor fi preluate telefonic de un operator iar oferta de prețuri print digital va fi calculată după completarea câmpurilor de la secțiunea cerere de ofertă. Cererea de ofertă va fi procesată în 24 de ore dar numai după completarea corectă a tuturor datelor necesare.

Pentru ca materialele printate să-și atingă scopul dorit, acela de a transmite un mesaj puternic despre brand, firmă, cauză sau eveniment, prețul și calitatea trebuie să se afle pe aceeași treaptă în lista de priorități. Nu putem sacrifica nimic din calitate pentru a ne încadra în buget. Putem alege să printăm puțin și bun dar niciodată mult și de o calitate îndoielnică. În general, cele mai multe prețuri print digital sunt mai mult decât rezonabile. Printul digital este mai ieftin decât tiparul offset pentru că imprimarea se face direct pe hârtie, multe etape costisitoare din tiparul clasic fiind evitate. În acest fel costul și timpul de execuție se reduc considerabil, tipărirea digitală devenind accesibilă tuturor. Oricine poate comanda astăzi materiale promoționale de cea mai bună calitate cu care să se facă recunoscut în mediul de afaceri sau artistic. Costă foarte puțin să-ți creezi o serie de afișe superbe care să-ți aducă oaspeții la eveniment. E nevoie doar de creativitate, o tipografie serioasă și totul se rezolvă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *