Conditiile de top sunt ceea ce cauta clientii!

Pentru domeniul Horeca, fiecare anotimp aduce noi provocari, deoarece nu numai ca structura hoteliera trebuie sa fie impecabil de curata, dar si foarte bine organizata din punct de vedere al produselor al staff-ului si al produselor oferite in mod gratuit de catre hotel.

O strategie folosita de foarte multi ani de cei din industria hoteliera din toata lumea este ca cei care se cazeaza sa primeasca produse pentru hoteluri precum: cosmetice hoteliere, prosoape si halate hotel, papuci unica folosinta hotel, accesorii hotel, sapun hotel, sampon hotel, gel de dus hotel. Aceste mici gesturi de recunostinta pot avea un impact major, mai ales daca persoana care se cazata se afla pentru prima data la acel hotel.

Exista un factor de loialitate care va motiva o persoana ssa se reintoarca la hotelul care ofera de exemplu papuci unica folosinta sau sampon hotel.

De ce sunt apreciate aceste gesturi?

Tuturor ni se poate intampla sa plecam intr-o excursie si sa ne uitam acasa papucii de baie, sapunul sau lotiunea de corp. In aceeasi masura, nimanui nu ii place sa cumpere creme de corp si sampon doar pentru o sedere de 2 pana la 5 zile. Aici intervine ospitalitatea hotelului care va procesa tot ce are nevoie clientul pentru a se simti cat mai mult in largul sau. Pachetele de sampon gratuite sau prosoape de unica folosinta, sunt toate produse care sunt cel mai mult apreciate de oaspeti. De asemenea, hotelurile pot face pachete simple pe care le pot lasa la intrarea in camera. Sanito.ro este furnizorul care ofera cele mai bune accesorii hotel la preturi foarte bune.

De exemplu, papuci de camera premium, calitate superioara, marca Botanika. Mergand pe linia aceluiasi trend eco-aware, eco-friendly consacrat pe piata HORECA, CAHM Europe a dezvoltat o linie speciala de papuci de camera pentru gama Botanika, pentru hotelurile care isi doresc sa mearga pe aceeasi linie eco-aware Botanika in ceea ce priveste si incaltamintea. Incaltamintea de camera Botanika este de calitate superioara, materialul velur folosit este unul deosebit si elegant. Papucii sunt prevazuti cu o serie de bureti la nivelul talpii, cu sostem anti-alunecare de tip EVA, pentru confort sporit si siguranta. Acesti papuci vor fi cu siguranta apreciati de cei care se cazeaza la un hotel si cauta sa isi incarce bateriile timp de cateva zile.

Domeniul Horeca nu se afla in momentul de fata in cea mai buna pozitie pe piata , tocmai de aceea este indicat pentru antreprenorii din acest domeniu sa investeaasca in produse pentru hoteluri. Aceasta investitie nu va face altceva decat sa sporeasca interesul clientilor pe viitor si sa faca o legatura de fidelitate intre hotel si client. Chiar daca vorbim despre gesturi mici precum un incaltator, saci din hartie pentru gunoiul menajer, prosoape sau halate, gestul nu va ramane uitat. Sanito.ro este magazinul indicat de unde prorpietarii de hoteluri pot achizitiona astfel de produse la pretul cel mai corect de pe piata. Calitatea produselor este certificata de faptul ca provin direct de la producatori renumiti in domeniul HORECA!