Climenum pret si beneficii

            Corpul nostru trece prin multiple schimbari odata cu inaintarea in varsta, una dintre acestea fiind menopauza. Aceasta nu poate fi considerata o afectiune, ci pur si simplu o schimbare normala, prin care trece orice femeie, ajunsa la o anumita varsta. Menopauza nu apare brusc ci se instaleaza in timp, putand a fi indentificata cu usurinta prin prisma aparitiei bufeurilor, a schimbarilor bruste de dispozitie, prin modificari in ritmul de somn, incontinenta urinara, uscaciune vaginala, pauze mai lungi sau mai scurte in ciclul menstrual, transpiratie excesiva in timpul somnului, precum si stari inflamatorii ale organelor genitale. De asemenea, va puteti confrunta cu dureri articulare si osoase, ceea ce va creste major riscul de osteoporoza.

            Desi exista destul de multe simptome prin care poate fi identificata menopauza, unele dintre acestea pot fi eliminate cu ajutorul terapiei de specialitate daca exista problemele emotionale sau prin utilizarea suplimentelor alimentare specifice, daca exista senzatia de oboseala, de slabire a memoriei sau a puterii de concentrare.

            Climenum este unul dintre  suplimentele alimentare despre care aminteam mai devreme, un supliment cu actiune continua, 24h din 24h, cu eficienta dovedita in atenuarea simptomelor din perioada menopauzei.

            Climenum pret si beneficii are in compozitia sa plante ce contin compusi estrogeni care sunt de un real ajutor in ceea ce presupune cresterea nivelului de estrogen din corp. Astfel, utilizatoarele de Climenum vor putea observa o buna ameliorare a numeroaselor simptome specifice menopauzei precum: bufeurile, uscaciunea vaginala sau starile de oboseala.

            Acest produs ajuta in mare masura la mentinerea unui somn odihnitor, plus ca s-a dovedit a avea efect benefic nu doar asupra bufeurilor, ci si a starilor de neliniste, a echilibrului sistemului nervos, precum si a sanatatii oaselor.

            Climenum este recomandat atat in perioada de perimenopauza, cat si la menopauza, cu mentiunea ca este contraindicat persoanelor alergice la Soia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *