Cele mai scumpe destinatii de Revelion

Cu totii ne dorim sa ne petrecem revelionul in locuri cat mai frumoase, in destinatii de neuitat, razvnite de sute de mii de turisti. Locurile noi ne permit sa evadam din rutina zilnica, sa scapam de monotonie si de stresul acumulat de-a lungul anilor. Asadar, Revelionul este ocazia perfecta pentru a profita de o vacanta memorabila.
Unde isi petrec Revelionul bogatii?


Dubai este destinatia preferata in randul oamenilor cu bani. Se spune ca aceasta destinatie exotica a fost creata de oamenii cu bani pentru oamenii cu bani. Considerat ca fiind un loc de joaca pentru cei cu buzunarele pline, orasul detine insule create de oameni, zgarie nori impresionanti si peisaje desprinse parca din filme. Calatoriile cu iahtul sau inchirierea elicopterelor sunt printre activitatile preferate de turisti.
O alta destinatie potrivita pentru noaptea de Revelion este Paris. Este cunoscut ca fiind orasul indragostitilor, iar noaptea de revelion in acest oras poate fi o experienta nemaintalnita. Este unul dintre cele mai scumpe orase din Europa, insa si unul dintre cele mai frumoase. Noaptea de revelion in acest oras, in fata faimosului Turn Eiffel luminat, alaturi de persoana iubita, poate fi unul dintre cele mai frumoase sentimente traite.
Mauritius este una dintre cele mai frumoase tari insulare, in special in noaptea de Revelion. Petrecrea de Revelion este de vis, de aceea turistii isi rezerva biletele chiar cu 6 luni inainte, pentru a mai putea prinde un loc.
Capitala Norvegiei trebuie punctata macar o data in viata, pentru noaptea de revelion. Oslo ofera peisaje pitoresti de munte ce amintesc de istoria vikingilor norvegieni. Norvegia este considerata cea mai scumpa tara nordica, asa ca nu oricine isi permite un sejur in perioada trecerii dintre ani.
Modelele de videochat se bucura din plin de Revelion


Din pacate, nu multi romani isi permita sa ajunga in astfel de destinatii exotice, cu atat mai mult in noaptea de Revelion, cand preturile sunt mult mai ridicate decat in restul anului. Insa, sentimentele si emotiile traite nu pot fi comparate cu nimic in lume. Insa, partea buna este ca tot mai multe femei, ba chiar studente, ajung sa isi permita o astfel de vacanta. Asta pentru ca, in ultimii ani, domeniul care a cunoscut o evolutie considerabila le ofera aceasta posibilitate.
Este vorba despre videochat, industria care permite chiar si unui model incepator sa calatoreasca in cele mai scumpe destinatii. Asadar, un sejur de Revelion intr-unul din aceste locuri, nu este o problema pentru niciun model de videochat. Amintirile cu care poti ramane dupa o astfel de calatorie sunt de nepretuit. Pentru a putea sa bifezi o astfel de destinatie, ai nevoie de niste sume pe care nu le poti castiga dintr-un job obisnuit.
Insa, cei de la Charm Studio fac angajari mereu. Asa ca, daca si tu iti doresti sa iti petreci Revelionul in cele mai scumpe destinatii din lume, intra in aceasta industrie. Nu este nimic mai frumos decat sa cunosti lumea, cu toate frumusetile ei.