Cele mai potrivite flori pentru nuntă – cum le alegem în funcție de rolul lor?

Dacă este ceva ce nu poate lipsi de la nicio nuntă, atunci despre flori este vorba. Poate că sunteți mari iubitori de flori și natură sau poate că prea rar acordați atenție frumuseții florilor, însă cert este că acest mare eveniment are nevoie de flori din belșug. Fiecare floare joacă un anumit rol în cadrul evenimentului. Cele mai importante flori sunt cele pentru buchete de mireasă, dar nu sunt mai prejos nici florile pentru lumânări, pentru decorarea prezidiului sau pentru aranjamentele florale. Dacă ritualul religios va avea loc într-o frumoasă biserică pe care doriți să o decorați cu flori sau poate că va avea loc în aer liber, din nou veți dori flori încântătoare pentru realizarea unei arcade.

În funcție de locația nunții și de tematica sa, florile pot fi simple sau elaborate, mai scumpe sau mai ieftine. Oricum ar fi, este necesar să apelați la serviciile unei florării profesioniste, poate chiar o florărie online, care poate îmbina cu desăvârșire cele mai variate flori, astfel încât buchetul miresei și toate celelalte aranjamente florale să pară personalizate și să vorbească despre gusturile cuplului.

Va trebui să solicitați cu mare atenție serviciul de livrare flori și va trebui să luați în calcul faptul că florile vor fi folosite în mai multe locuri și aranjamente, de aici și necesitatea unei mari varietăți. Buchetul de mireasă este cel mai important, însă multe cupluri oferă conform tradiției un buchet de flori și nașei. Tot conform tradiției, unele cupluri realizează butoniere și mărturii din flori naturale și creează un coșuleț cu petale de flori spre a fi împrăștiate în biserică și la ieșirea din biserică.

De asemenea, dacă doriți să decorați biserica cu flori, cele mai potrivite locuri sunt strana, altarul și pervazurile. Totuși, cel mai bine este să întrebați preotul sau personalul bisericii dacă se poate decora biserica cu flori. Florile sunt necesare și la starea civilă, mai ales pentru crearea acelei arcade minunate sub care vor trece proaspeții însurăței.

O arcadă cu flori la localul unde se va desfășura petrecerea, masa mirilor și a nașilor, sala petrecerii, mesele invitaților sau zona de dans sunt alte locuri care vor beneficia de frumusețea florilor naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *