Cele mai frumoase locații pentru ședința foto de nuntă

Toate momentele frumoase din ziua nunții sunt păstrate pentru totdeauna într-un album cu poze, pe care mirii îl deschid cu drag ori de câte ori li se face dor de cea mai frumoasă zi din viața lor. Ședința foto din ziua nunții este foarte importantă pentru cei doi miri. Pozele cu oamenii dragi, cu prietenii și ei doi mai fericiți ca niciodată sunt cadre minunate.

În alegerea unei locații cu succes, ține cont de următorii factori: distanța dintre locații, timpul pe care îl puteți aloca ședinței foto de nuntă, ce cadre poate oferi locația aleasă, perioada din zi în care se desfășoară ședința foto și aproximați cam cât de aglomerată va fi locația respectivă. Un fotograf profesionist va știi cu siguranță să îți facă cele mai bune recomandări.

Unde poți face ședința foto?

Dacă sunteți din București, iar nunta voastră se apropie cu pași repezi atunci ține cont de următoarele sugestii.

Palatul Mogoșoaia. O clădire istorică impresionantă construită în mare parte în stil brâncovenesc. Curtea din jurul palatului este foarte mare, iar în spatele acestuia se află și un lac. În această locație, cu ajutorului unui fotograf nunta poți obține cele mai frumoase amintiri.

Palatul Bragadiru. Un palat impresionant datorită mărimii dar și datorită decorațiunilor și arhitecturii. Palatul Bragadiru are statui inserate în fațadă, balcoane în stil victorian și oglinzi venețiene. O construcție impunătoare a Bucureștiului de altădată unde ședințele foto pentru nuntă pot deveni parte din acea lume.

Piața Victoriei – Calea Victoriei – Piața Constituției. Dacă îți dorești o ședință foto de nuntă în inima orașului, poți alege o ședință foto chiar în zona Piața Victoriei sau Piața Constituției. Cu ajutorul îndrumărilor unui fotograf nunta, poți avea fotografii de nuntă în care să apară cele mai frumoase locuri din București.

Ateneul Român. Pentru nunțile boeme și elegante Ateneul Român este un loc perfect pentru ședința foto de nuntă. Un loc grațios unde se susțin numeroase concerte de muzică de operă. Clădirea este una fabuloasă fiind realizată într-o combinație de stiluri neoclasic și eclectic. Dacă puteți face ședința foto pentru nunta chiar în ateneu, veți strânge cele mai frumoase amintiri de la nuntă. Un fotograf nunta va știi să surprindă emoțiile și fericirea de pe chipurile voastre.

Muzeul Satului, sau „muzeul din inima capitalei”. Este o locație pentru ședința foto de nuntă pentru mirii îndrăgostiți de viața tradițională la sat. Vă puteți îmbrăca în costume tradiționale țărănești, iar fotografiile cu voi doi în acest loc vor arăta ca cele din vremurile trecute.

Centrul Vechi. Locul unde noapte de noapte există petreceri poate fi chiar și locul unde poți alege ședința foto de nuntă. Pentru cuplurile îndrăznețe care iubesc viața Bucureștiului de noapte, Centrul Vechi este un loc unde pozele pot prinde viață.

Acestea sunt doar câteva locuri unde puteți surprinde cadre absolut minunate. Aveți grijă și la alegerea unui fotograf profesionist pentru că de el depinde rezultatul final. De asemenea, aici vă puteți face și clipul de nuntă cu un pachet foto video nunta complet.