Cele mai bune filtre de apă pentru case mici

 

Deşi există nenumărate branduri în ceea ce priveşte filtrarea apei, aproximativ toate se bazează pe un număr mic de tehnologii pentru îndepărtarea impurităţilor. Bineînţeles, că acest lucru nu echivalează calitatea unui filtru cu a celuilalt. Însă, în general apă potabilă furnizată la robinet de către sistemul public trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a fi sigură pentru consum. Apa de la robinet poate conţine impurităţi care nu numai că îţi pot afecta sănătatea, dar modifică şi gustul, culoarea şi mirosul apei potabile.

Sistemele de filtrare a apei potabile, cum ar fi filtrele de apă montate sub chiuvetă, reduc simţitor cantitatea de impurităţi a apei de la robinet. Aceste sisteme de filtrare a apei se montează direct la reţeaua de apă potabilă a locuinţei dumneavoastră (sub chiuvetă sau că aparate de sine stătătoare). Alegerea filtrelor de apă este o adevărată corvoadă pentru multe persoane, întrucât brandurile sunt numeroase, astfel încât este mai greu să se ia o decizie.

Vă prezentăm top filtre apa care oferă o performanţă excelentă la un preţ accesibil. Astfel vă prezentăm următoarele:

Sistemul de filtrare Aquafilter EXCITO-B este un sistem de filtrare a apei prin purificare, modern, economic şi foarte simplu de instalat şi de întreţinut. Acest sistem de filtrare se montează sub blatul de la bucătărie iar apă plată curge printr-un robinet subţire care se montează pe blat sau chiuvetă. Robinetul este foarte elegant, rezistent şi este inclus în pachet.

Cartuşele filtrante îndepărtează din apă impurităţile că: sedimentele (nisip, rugină, etc), clorul şi unele substanţele organice. Acestea reduc duritatea apei, reduc concentraţia de metale grele iar apa devine bună la gust şi fără miros. Avantajul major este că aceste filtre păstrează în apă potabilă toate minerale necesare organismului uman.

Filtrul de apă economic Aquafilter FP3-K1 este un sistem de filtrare în trei stadii se montează sub blatul mobilei de bucătărie şi conţine 3 cartuşe filtrante foarte performante care se schimbă la un interval de 6-9 luni.

Primul cartuş elimina sedimentele mari precum nisipul, pământul şi rugina de dimensiuni de până la 5 microni. Este perfect pentru eliminarea impurităţilor care apar deseori datorită depunerilor de pe instalaţiile vechi de apă. Al doilea cartuş este un cartuş pentru dedurizare şi eliminare fier. Acest cartuş conţine o răşină cationică care reţine ionii de calciu şi micşorează duritatea apei. Dacă nu se doreşte, se poate înlocui gratuit cu un cartuş din cărbune activat bloc. Cel de-al treilea cartuş este din carbon activ bloc (CTO) şi elimina clorul, pesticidele şi alte substanţe organice. Acest ultim cartuş cu carbon activ elimina gustul şi mirosul neplăcut al apei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *