Cel mai bun service pentru masina ta!

Datorita cresterii numarului de autovehicule, au aparut tot mai multe service-uri dar chiar si in situatia asta tot este destul de greu sa gasesti un service care sa se comporte a atare atat cu clientii cat si cu masinile acestora. Asta se datoreaza faptului ca tot mai multe persoane sunt inselate in service-uri ceea ce a dus la scaderea increderii oamenilor. Pentru mine personal masina inseamna un prieten de incredere care m-a dus in sigurant zeci de mii de km.
Sanatatea unei masini depine foarte mult de cata grija ai de ea, stilul de condus si piesele folosite pentru diversele reparatii dar cel mai important lucru este drumul pe care circuli cu ea iar pe la noi treaba nu e deloc roz.

Service Auto Vitan este un service autorizat RAR care mi-a fost recomandat si de care am auzit numai de bine. Acestia se ocupa de dristributia de piese auto  si accesorii auto, mentenanta si diagnosticarea si repararea autovehiculelor plus site de piese auto online , in service-ul aflat in centrul Tragului Vitan.

Dupa o iarna lunga si grea in care masina a avut de suferit m-am hotarat sa sun pentru o programare deoarece doream sa fac o revizie. Zis si facut, dupa cateva zile am ajuns la service unde am fost intampinat de un angajat foarte amabil si respectuos care ma indrumat cu masina catre un elevator pentru a incepe verificarea.
Dupa diagnosticarea masinii care spre norocul meu a fost destul de blanda, am fost insotit de carte un angajat la receptie pentru stabilirea pieselor necesare deoarece acestia dispun si de magazin de piese auto si baterii auto (https://autonetworkinternational.ro) in cadrul aceleiasi societati fapt foarte avatajos datorita timpului scurt de asteptare pentru piese. Un mare plus al service-ului este ca in momentul achizitionarii pieselor din magazinul lor primiti un discount la manopera ceea ce dupa parerea mea este de apreciat.
In scurt timp reparatia a fost dusa la bun sfarsit, angajatii s-au mobilizat foarte repede si au dat dovada de indemanare si profesionalism. Dupa aceasta vizita la Service Auto Vitan, o sa revin cu drag de fiecare data cand o sa mai am probleme si o sa recomand cu incredere tuturor cunoscutilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *