Ceas unisex Burberry BU9037

Noua colectie a brandului Burberry are in componenta sa noul ceas unisex Burberry BU9037. Noua colectie de ceasuri barbatesti, cu tendinta unisex  apartine stilului casual, fashion, iar compania Burberry este cunoscuta pe plan international ca fiind sinonimul stilului clasic.

Noul ceas Burberry BU9037 este produs de o marca de ceasuri renumita international pentru produsele sofisticate pe care le scoate pe piata. Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama , produse ce apartin tot stilului Casual / Fashion.

Forma carcasei ceasului Burberry BU9037 este rotunda, cadranul este de culoare argintie, display-ul ceasului este analog. Geamul acestui model de ceas unisex ceas este construit din cristal safir, geamurile din cristal safir sunt foarte scumpe si extrem de cautate.

Ceas unisex Burberry BU9037 reprezinta o modalitate eleganta prin intermediul careia o tinuta poate fi completata. Ceas unisex Burberry BU9037 poate fi purtat pe langa acul de cravata, pe langa curea, sau poate fi asortat chiar si la rochia ta office preferata.

Ceasul Burberry BU9037 este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare argintie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 38 mm, atat carcasa cat si capacul ceasului au culoarea argintie, este insurubat, iar odata cu achizitionarea acestui ceas, vei primi o garantie ce poate dura pana la doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, iar acest ceas este dotat cu 5 ATM. Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o decizia foarte potrivita, de departe, datorita tehnologiei sale consacrate.

Aceasta gama variata de ceasuri de mana  are ca public tinta iubitorii de ceasuri unisex, persoane care vor sa cumpere un ceas casual, fashion, un accesoriu care stie sa valorifice  un ansamblu vestimentar.

Bratara ceasului Burberry BU9037 este din otel inoxidabil, cureaua ceasului este argintie, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarama de tip fluture cu siguranta, ceasul are afisaj data, afisaj ora,  afisaj minute si secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *