Ceas barbatesc Burberry BU9905

Burberry Group este o casă de modă de origine britanică producatoare de haine, parfumuri și accesorii de lux. Renumita casa de moda este listată la Bursa din Londra și face parte din indicele FTSE 100.

Noua colectie a brandului Burberry are in a sa componenta noul ceas barbatesc Burberry BU9905. Noua colectie de ceasuri barbati este gandita in spiritul stilurilor casual si fashion.

Noul ceas Burberry BU9905 este produs de o marca de ceasuri renumita international pentru produsele sofisticate pe care le scoate pe piata. Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin unui numar destul de vast de stiluri.

Forma carcasei ceasului Burberry BU9905, este rotunda, culoarea cadranului este neagra, iar display-ul acestui ceas este analog. Geamul ceasului este construit din cristal safir, acesta este un material imposibil de spart si are o rezistenta foarte crescuta la zgarieturi.

Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare gri, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 42 mm, are o grosime de 9 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas va mai sunt oferiti inca de doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului Burberry BU9905 este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, iar rezistenta atmoferica este de 5 ATM. Nu va sugeram sa purtati ceasuri cu rezistenta la presiunea atmosferica de 5 ATM atunci cand practicati activitati nautice, pescuit, sau alte activități casnice precum udatul grădinii sau spălatul mașinii.

Daca doriti sa achizitionati un ceas de mana precis, care sa meargă pana se termină bateria, atunci fara indoiala ca ceasul potrivit este unul cu mecanism quartz. Fascinaţia mecanismului şi exclusivitatea se obtin doar prin simpla prezenta a unui ceas mecanic. Aceasta gama larga de ceasuri are ca public tinta persoanele ce isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, fashion, un accesoriu care este mereu in ton cu moda.

Materialul din care este compusa cureaua ceasului este piele, cureaua ceasului de culoare maro, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame simple, iar ceasul se mai lauda si cu optiunea de afisaj data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *